Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Με Buffon, Chiellini αλλά χωρίς Camoranesi, Del Piero, κατά της Brondby

Χωρίς Del Piero και Camoranesi αλλά με Buffon και Chiellini, έστω για λίγο [1], θα παραταχθεί στο αυριανό φιλικό με την Brondby (στις 9:10, ώρα Ελλάδας) η Juventus.
O Ranieri θα έχει μαζί του 20 παίχτες και επέλεξε να αφήσει πίσω τον capitano και τον Camoranesi για να συνεχίσουν την προετοιμασία μαζί με τον εορτάζοντα σήμερα Marco Marchionni (χτύπησε χθες στην προπόνηση) και τον Tiago που χτύπησε στο φιλικό με την Piacenza (και ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι φεύγει για την Atletico Madrid).
Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και τέσσερα παιδιά της Ελπίδων: ο τερματοφύλακας Timothy Nocchi, ο αμυντικός Lorenzo Ariaudo και οι μέσοι Simone Esposito και Fausto Rossi.
Ολόκληρη η αποστολή που θα μεταβεί στην Κοπεγχάγη έχει ως εξής: Amauri, Buffon, Chiellini, Chimenti, Ekdal, Grygera, Iaquinta, Legrottaglie, Mellberg, Molinaro, Nedved, Salihamidzic, Sissoko, Trezeguet, Zanetti, Zebina, Ariaudo, Esposito, Nocchi, Rossi.

[1] Ας όψονται οι εμπορικές συμφωνίες που προβλέπουν καλύτερες αμοιβές με την παρουσία των διεθνών που, εύλογα, θα ήθελαν να μείνουν να συνεχίσουν την προετοιμασία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: