Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

"Κόκκινο" στη μεταγραφολογία από τον Iaquinta

Ο Vincenzo Iaquinta κλείνει τ' αυτιά του στις μεταγραφικές σειρήνες και κλείνει και τα στόματα που τον ήθελαν εκτός Juventus.
Τη νεότερη αφορμή έδωσε η Corriere dello Sport που ήθελε α) τη Roma να κυνηγά τον Mutu αλλά β) να μην καταφέρνει να τον αποσπάσει από τη Fiorentina οπότε γ) να στρέφεται στην Udinese για έναν από τους Di Natale και Quagliarella που αυτός ο τελευταίος όμως ε) κλίνει το μάτι προς τη Juventus που στ) τον παίρνει οπότε ζ) απελευθερώνεται ο Iaquinta, πουλέν από παλιά του τεχνικού της Roma, Luciano Spalletti που έτσι θα κατάφερνε να τον ξαναφέρει στην αυλή του...
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, βέβαια, ο μεν Mutu άφησε έναν υπαινιγμό ότι δεν αποκλείει τη Roma (και μετά διαμήνυσε στη Fiorentina ότι έρχεται), ο δε Quagliarella, δια του νέου ατζέντη του είπε όσα καλά λόγια μπορούσε για τη Roma. Και ο Iaquinta; Βγήκε στη Rai Sport και έκλεισε το θέμα: "Οι φήμες για τη Roma; Είμαι ικανοποιημένος που έμεινα εδώ, το μόνο που σκέφτομαι είναι να τα πάω καλά στη Juve. Είμαστε τέσσερις επιθετικοί, πέντε με το Giovinco, και πρέπει να παίξουμε όλοι τα χαρτιά μας. Είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από περυσι, θα τα παίξουμε όλα για όλα εναντίον όλων".

Έτσι μπράβο, Vincenzone!
(και ας τον απολαύσουμε, μέσω youtube, από την παρουσίαση που του είχε κάνει το Juventus Channel)

Δεν υπάρχουν σχόλια: