Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Μόδα Juventus!

Τι όμορφες που είναι οι νέες φανέλες. Αν κερδίσουμε και κανένα τίτλο, τότε θα γίνουν οι πιό όμορφες απ' όλες!... Και, βέβαια, άμεσα διαθέσιμες μέσω του JuveStore.com, με έκπτωση για τα μέλη!


Η πρώτη εμφάνιση, εμπνευσμένη από εκείνη της θρυλικής δεκαετίας του '70, των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Uefa του 1977, έχει πιο χοντρές (και λιγότερες) ρίγες ενώ επανέρχεται στις μπορντούρες ένα γλυκύτατο κίτρινο που αποτελεί και το χρώμα των εμφανίσεων στις προπονήσεις και των t-shirt αντικαθιστώντας το περσινό, επίσης πανέμορφο, κόκκινο. Κίτρινα θα είναι και τα νούμερα. Η δεύτερη εμφάνιση, σχεδιασμένη πάντα από τη Nike, εμπνέεται από τις επιτυχίες επί ευρωπαϊκού εδάφους, εκεί όπου ξαναεμφανίζεται η Γηραιά Κυρία, και έτσι έχει χρυσαφί χρώμα.




"Το πρωτάθλημα δεν είναι ταμπού", είπε ο Ranieri παρουσιάζοντας τις νέες εμφανίσεις ως προπομπό των φιλοδοξιών όλης της ομάδας. "Φιλοδοξούμε να επιστρέψουμε σε υψηλά επίπεδα, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ιταλία", δήλωσε από τη μεριά του και ο Trezeguet, έχοντας δίπλα του τον Iaquinta και το "πυρηνικό μυρμήγκι", το Sebastian Giovinco που άκουσε το Ranieri να τον καλεί να διασκεδάζει κάνοντας αυτό που ξέρει καλά: να ντριμπλάρει τον αντίπαλο, να μοιράζει άσιστ, να βάζει γκολ! Πιο εκεί ο αειθαλής Nedved: "δεν θα μπορούσα να σταματήσω χωρίς να φορέσω αυτή τη φανέλα".


Στην παρουσίαση της παραβρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Juventus, Jean Claud Blanc όχι όμως και ο πρόεδρός της Giovanni Cobolli-Gigli μιας και την ίδια ώρα παραβρισκόταν στην τελετή για τα 80χρονα του Boniperti.

Δεν υπάρχουν σχόλια: