Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

Εντυπωσιάστηκε από το πλήθος ο Mellberg

Επίσημη πρώτη για τον Olof Mellberg στο Pinzolo και ήδη με τη σοβαρότητά του και το χαμόγελό του έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την προσωπικότητα και τον επαγγελματισμό του.
Στην πρώτη του συνέντευξη τύπου, ο γιγαντόσωμος διεθνής Σουηδός αμυντικός απέφυγε τα "εγώ ήμουν πάντα Juventus (Real, Manchester κ.ο.κ.)", ξεκαθάρισε ότι μόλις του έγινε η πρόταση δέχθηκε αφήνοντας κατά μέρος όποια εναλλακτική διότι πρόκειται για μεγάλο σύλλογο (και ο ίδιος θέλει να παίξει στο Champions League), ξεκαθάρισε ακόμη ότι ήρθε για να κερδίσει μια θέση βασικού (βασικά, στο κέντρο της άμυνας), και αποκάλυψε ότι από τον Ιανουάριο που αποκτήθηκε, έβλεπε όλα τα ματς της Juventus ώστε να ξέρει τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Τα ιταλικά του; Διαβάζει, καταλαβαίνει αρκετά αλλά προτίμησε να μιλήσει αγγλικά...
Τι εντυπωσίασε περισσότερο τον σχεδόν 31χρονο Σουηδό; Το μέγα πλήθος και πάθος στο Pinzolo (όταν έφτασε παιζόταν το ματς με τη Mezzocorona και στο γήπεδο ήταν πάνω από 4.000 tifosi...). "Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο παρά μόνο με την Εθνική στο Μουντιάλ της Γερμανίας, το 2006", είπε αποκαλύπτοντας ότι, σε αντίθεση με κάποιους συμπαίκτες του, ο ίδιος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική Σουηδίας όπου έχει πάνω από 90 συμμετοχές. Σημείωσε, μάλιστα, με νόημα ότι έχει ελάχιστους τραυματισμούς στην καριέρα του, γεγονός που του επιτρέπει να θεωρεί ότι έχει κάποια χρόνια μπάλας μπροστά του. Τέλος, είπε και δυο (πολύ) καλά λόγια για το νεαρότατο συμπατριώτη του, τον Ekdal: "δεν τον ήξερα, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση".

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Melberg μπορεί να το δει κανείς στο Juventus Member.

Δεν υπάρχουν σχόλια: