Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Φήμες για φλερτ Trezeguet-Barcellona αλλά και ...Arsenal-Giovinco!

Δυο ειδήσεις, δυο φήμες, αναστατώνουν τους φίλους της Juventus: η πρώτη αναφέρει ότι ο Trezeguet διερευνά την πιθανότητα ανταπόκρισης στο φλερτ της Barcellona ενώ η δεύτερη υποστηρίζει πως η Arsenal φλερτάρει με την ιδέα να μεταφέρει στο Λονδίνο το Giovinco και τον Marchisio!
Το Goal.com υποστηρίζει πως ο Wegner, βλέποντας ότι η Juventus ενδιαφέρεται, έστω για το 2009, για τον Van Persie (γράφτηκε πως ήταν διατεθειμένη να δώσει 19 εκ. Ευρώ), αποφάσισε να βγει στην αντεπίθεση και μιας κι ενδιαφερόταν έτσι κι αλλιώς για τα "διαμαντάκια" της Juve, στέλνει και ειδικό παρατηρητή στο Πεκίνο για να τους δει επί το έργον! Η ιδέα που μεταφέρεται προβλέπει να δοθεί ο Van Persie για κάποιο ποσό συν τον Giovinco! Στο Τορίνο, πάντως, ούτε που το σκέφτονται. Και καλά κάνουν!
Πιο μπλεγμένο το θέμα με τον Trezeguet τον οποίο η ισπανική Sport εμφανίζει να έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να έρθει εκ νέου σε επαφή με τη Barca η οποία προ καιρού τον ζητούσε -μέχρι που η Juve είπε "όχι", αφού πέρασαν, όμως, μέρες πολλές... Νιώθοντας την καυτή ανάσα του Amauri, ο Trezegol φέρεται, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, να τηλεφώνησε στον Henry για να ζητήσει πληροφορίες για την ομάδα αλλά και τη ζωή στην πόλη ενώ φέρεται να τηλεφώνησε και στον Pires (παίζει στη Villarreal) για να μάθει τι γίνεται στη Liga... Βέβαια, η Barcellona ενδιαφέρεται πρωτίστως για Drogba (Chel­sea) και Adebayor (Arsenal) οι οποίοι όμως στοιχίζουν ακριβότερα, οπότε...

Το 90% λέει "όχι" στην παραχώρηση του Giovinco

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της είδησης, τo site VecchiaSignora.com διοργάνωσε διαδικτυακή ψηφοφορία και το αποτελέσμα ήταν, όπως αναμενόταν, καταλυτικό: το 89,5% ψήφισε πως ο Giovinco δεν παραχωρείται. Ένα 6% είδε θετικά την ανατλλαγή με τον Van Persie και ένα 4,5% δεν εξέφρασε γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: