Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

Χωρίς Zanetti αλλά με Tiago, η Juve στο Trofeo Tim εναντίον Milan και Inter

Επανεμφανίζεται ο Tiago στην αποστολή της Juventus για το Trofeo Tim που θα βρει αντιμέτωπες στο Olimpico του Τορίνο αύριο, Τρίτη 29 Ιουλίου στις 9:30 το βράδυ (ώρα Ελλάδας), τη Juve, τη Milan και την Inter σε ματς των 45 λεπτών.
Αντιθέτως, απουσιάζει από την αποστολή ο Cristiano Zanetti μετά από ένα χτύπημα στο νικηφόρο φιλικό με τη Borussia Dortmund. Ο Ιταλός μέσος, μετά το υπερηχογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε αποφασίστηκε ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις μέρες. Στην αποστολή δεν μετέχει ούτε ο Almiron ο οποίος πήρε άδεια να μεταβεί στην Αργεντινή για να αντιμετωπίσει κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες σχετικά με την ανανέωση της άδειας παραμονής του στην Ιταλία.
Ο κατάλογος των παιχτών στην διάθεση του Ranieri έχει ως εξής: Amauri, Buffon, Camoranesi, Chiellini, Chimenti, Del Piero, Ekdal, Grygera, Iaquinta, Knezevic, Legrottaglie, Marchionni, Mellberg, Molinaro, Nedved, Poulsen, Salihamidzic, Sissoko, Tiago, Trezeguet, Zebina και οι νεαροί της Ελπίδων (Primavera) Ariaudo, Esposito, Nocchi και F.Rossi.
Σύμφωνα με τον κανονισμό του τουρνουά, Juventus, Inter και Milan, θα παίξουν μεταξύ τους από 45' και εφόσον το παιχνίδι λήξει ισόπαλο, προβλέπονται πέναλτυ. Η ομάδα που θα πετύχει νίκη στο κανονικό 45λεπτο θα κερδίζει 3 βαθμούς ενώ η ομάδα που θα επικρατήσει στα πέναλτυ θα παίρνει 2 βαθμούς. Ένας (1) βαθμός προβλέπεται για την ομάδα που θα χάσει στα πέναλτυ.

Πρώτο ματς: Juventus-Milan

(Update) Το τουρνουά θα ανοίξει με το ματς Juventus-Milan, στις 21:30. Η ηττημένη θα παίξει στη συνέχεια με την Inter, που αμέσως μετά θα παίξει με τη νικήτρια ώστε να βγει η τελική βαθμολογία που θα κρίνει τη νικήτρια της όγδοης έκδοσης αυτού του παραδοσιακού, πλέον, καλοκαιρινού τουρνουά που η Juventus δεν κέρδισε ποτέ (5 φορές σήκωσε το Κύπελλο η Inter και άλλες δυο η Milan. Διαιτητές θα είναι ο Christian Birghi και ο Gabriele Gava. Τα παιχνίδια θα μεταδοθούν απευθείας από το Canale 5 και μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ιταλίας) θα μεταδοθούν σε επανάληψη από το Juventus Channel.

Δοκιμάζεται το δίδυμο Amauri-Del Piero

(Update 29/7) Το δίδυμο Amauri-Del Piero αναμένεται να δοκιμάσει σε αυτό το τουρνουά ο Ranieri ενώ, ελλείψει Zanetti αλλά και επειδή επιδιώκει να φέρει το ταχύτερο δυνατό όλη την ομάδα σε καλή κατάσταση για τα προκριματικά του Champions League, αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο στον Poulsen. Χωρίς τον Ibrahimovic, τον οποίο εξακολουθεί αν ταλανίζει το πονεμένο γόνατο, η Inter που έχει πολλά κενά στην άμυνα λόγω τραυματισμών. Αναμένεται το ντεμπόυτο του νέου της αποκτήματος, του Muntari, αλλά και η εμφάνιση του Stankovic όπως και του Balotelli. Η Milan θα εμφανίσει τους διεθνείς της, Gattuso, Pirlo, Ambrosini και Zambrotta (πρώτη εμφάνιση στο Τορίνο απ' όταν έφυγε από τη Juve). Paloschi, Kaka' και Seedorf σε πιο επιθετικό ρόλο αφού Ronaldinho και Pato είναι στο Πεκίνο ενώ Inzaghi και Borriello είναι τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: