Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Buffon: Αυτή η Juve θα παίξει στα ίσα τους Mourinho και Ronaldinho

Λίγες ώρες πριν το εναρκτήριο λάκτισμα για τη Vecchia Signora ο Buffon δίνει το σύνθημα με συνέντευξη στην Tuttosport: "Αυτή η Juve θα παίξει στα ίσα τους Mourinho και Ronaldinho"!
Ο Νο 1 των Νο 1 όλου του κόσμου θεωρεί πως αυτό το campionato θα είναι το σημαντικότερο των τελευταίων ετών αφού έχουν επιστρέψει στη Serie A οι ομάδες όλων των μεγάλων πόλεων ενώ έφτασαν και προσωπικότητες: "Μιλώ για τον Mourinho, τον Ronaldinho, την επιστροφή του Sheva. Και τους juventini Poulsen και Mellberg, βλέποντας το βιογραφικό και την εμπειρία που κουβαλάνε". Ο Buffon μιλά με τα καλύτερα λόγια την επίθεση της ομάδας μας: "Trezeguet και Del Piero στη χειρότερη περίπτωση βάζουν για μας 35 γκολ τη χρονιά. Δεν είναι και άσχημα για αρχή! Και έπειτα έχουμε ένα πολυσύνθετο παίχτη σαν τον Iaquinta που μπορεί να κάνει τη διαφορά μπαίνοντας και ως αλλαγή. Ο Amauri, τέλος, είναι πάρα πολύ δυνατός, θα τον ήθελαν όλοι αλλά τον έχουμε εμείς...".
Και βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην κάνει πλάκα με την κλήρωση για το Champions League. "Δεν είναι δα και ένας από τους πιο χαλαρούς Ομίλους", του επισημαίνει ο δημοσιογράφος. "Όχι δα! Είναι πραγματικά ωραίο να επιστρέφουμε με τη Real. Κατευθείαν στα βαθιά! Ξέρετε ποιός ήταν ο ιδανικός Όμιλος για μένα; J­uve, R­eal, B­arca, M­anchester με μας, έτσι θα ήταν πιο σωστό! Σε τελική ανάλυση, αυτό είναι το Champions League"...
Το γεγονός ότι αντίστοιχα αντιμετώπισε την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ένας νεαρός, γέννημα θρέμμα της Juve βέβαια, ο Marchisio, δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει αισιοδοξία: δείχνουν όλοι έτοιμοι, αποφασισμένοι, πεινασμένοι! Forza Juve!

Δεν υπάρχουν σχόλια: