Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Chiellini, Legrottaglie, Buffon απευθύνουν έκκληση για ηρεμία στο ματς Fiorentina-Juventus

Ανοιχτό στους φιλοξενούμενους bianconeri είναι φέτος το "Artemio Franchi" της Φλωρεντίας και, δεδομένης και της αντιπαλότητας ανάμεσα στις δυο tifoserie (στους σκληροπυρηνικούς, εννοείται), Chiellini, Legrottaglie και Buffon προχώρησαν σε δημόσιες εκκλήσεις μέσω του juventus.com το παιχνίδι να μείνει πηγή χαράς.
"Θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι μιας και συναντιούνται δυο από τις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Προσδοκώ fair play στο γήπεδο και κυρίως στις εξέδρες. Μια έκκληση στους φιλάθλους; Ξαναλέω το γνωστό: μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θες να κάνουν αυτοί σε σένα", τονίζει στο μήνυμά του ο Legrottaglie.
Και ο Chiellini, που είχε παίξει στους viola: "Λυπάμαι πραγματικά πολύ που δεν θα μπορέσω να παίξω. Βρέθηκα ένα χρόνο στη Φλωρεντία και ξέρω πόσο περιμένουν αυτή την αναμέτρηση οι tifosi viola. Δεν μπορώ παρά να συγχαρώ τη Fiorentina για την πρόκρισή της στο Champions League και να ελπίζω ότι θα παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο ματς που είμαι βέβαιος ότι θα διεξαχθεί σε ήρεμο κλίμα".
"Ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι πρέπει να είναι πάντα μια γιορτή για όποιον πάει στο γήπεδο και πέρυσι ήταν πραγματικά κρίμα που αναγκαστήκαμε να παίξουμε στη Φλωρεντία χωρίς τους φιλάθλους μας. Χαίρομαι που φέτος μπορούν να είναι στο πλευρό μας για να μας υποστηρίξουν", τονίζει ο Buffon.

Δεν υπάρχουν σχόλια: