Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

"Ο De Ceglie δεν μετακινείται από τη Juventus. Συζητάμε την ανανέωση του συμβολαίου του"

Κάποιοι επιμένουν να βλέπουν (και να θέλουν) τον Paolo De Ceglie στη Napoli προκειμένου να καλυφθούν τα αμυντικά κενά των partenopei.
Αντιμέτωπος με την ανακύκλωση των φημών, ο Carlo Pallavicino, ατζέντης του νεαρού -ο οποίος είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της Ολυμπιακής ομάδας της Ιταλίας που αύριο ξεκινά τους αγώνες της στο Πεκίνο-βγήκε σήμερα στο "Radio Goal" του "Kiss Kiss Napoli" και το ξέκοψε: "Ο De Ceglie στηl Napoli; Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο De Ceglie να μετακινηθεί από τη Juventus. Ο σύλλογος πιστεύει πολύ σε αυτόν (σ.σ. αυτό προκύπτει και από τις δηλώσεις της διοίκησης και του προπονητή). Για να καταλάβετε, συζητάμε για ανανέωση συμβολαίου", τόνισε προτείνοντας στην τοπική ομάδα να πάει να πάρει τον Pasqual που η Fiorentina είναι έτοιμη να τον πουλήσει...
Μιας και ο λόγος για την ανανέωση συμβολαίου του De Ceglie, η Gazzetta dello Sport εδώ και δυο βδομάδες έχει προαναγγείλει ότι η Juventus ετοιμάζεται να ανανεώσει τα συμβόλαια και των Sebastian Giovinco και Claudio Marchisio ως το 2013 με διπλασιασμό του μισθού τους. Και αυτό προγραμματίζεται να γίνει μετά την επιστροφή και των τριών από το Πεκίνο. Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε ότι στη Juventus, πιστοί στη γραμμή της αξιοποίησης των νέων που βγαίνουν από τις ακαδημίες της, σχεδιάζουν του χρόνου να φέρουν πίσω και τον Lanzafame τον οποίο αναγκάστηκαν να δώσουν δανεικό στην Palermo προκειμένου να αποκτηθεί ο Amauri. Αρκεί ο μικρός Lanzafame να αποδείξει και στη Serie A ότι μπορεί να τα πάει τόσο καλά όσο τα πήγε και στη Serie B με τη Bari.

Δεν υπάρχουν σχόλια: