Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

De Ceglie, Marchisio, Giovinco και Lanzafame κλήθηκαν στην Under 21 για τα ματς με Ελλάδα και Κροατία

Ξεκινάνε και οι υποχρεώσεις των Εθνικών. Ο Casiraghi ετοιμάζει την Under 21 για τα παιχνίδια κατά της Ελλάδας, στις 5 Σεπτεμβρίου, και της Κροατίας, στις 9, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στις 2 Σεπτεμβρίου και το καινούργιο όνομα στην αποστολή είναι ο Balotelli της Inter. Φυσικά έχουν κληθεί και τα διαμαντάκια της Juventus, De Ceglie, Marchisio, Giovinco όπως και ο δανεικός στην Palermo, Lanzafame αλλά και ο δανεικός στη Genoa, Criscito. Οι παίχτες που κάλεσε ο Casiraghi:
Τερματοφύλακες: Consigli (Atalanta), Seculin (Fiorentina), Sirigu (Ancona)
Αμυντικοί: Andreolli (Roma), Bocchetti (Genoa), Criscito (Genoa), De Ceglie (Juventus), Marzoratti (Empoli), Motta (Udinese), Pisano (Cagliari), Ranocchia (Bari)
Μέσοι: Bolzoni (Inter), Candreva (Livorno), Cigarini (Atalanta), Dessena (Sampdoria), Giovinco (Juventus), Marchisio (Juventus), Morosini (Vicenza), Russotto (Napoli)
Επιθετικοί: Acquafresca (Cagliari), Barwuah Mario Balotelli (Inter), Lanzafame (Palermo), Osvaldo (Fiorentina).
(Update, 2/9) Λόγω φυσικών προβλημάτων των δυο παιχτών, οι Acquafresca και Pisano, αποφασίστηκε να αντικατασταθούν από τους Michele Paolucci (Catania) και Daniele Capelli (Atalanta).

Δεν υπάρχουν σχόλια: