Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Τα κορίτσια της Juventus θριαμβεύουν στο Πεκίνο!

Η Juventus μπορεί να έχει μόνον ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά έχει τόσους και τόσες αθλητές και αθλήτριες φιλάθλους της σε άλλα αθλήματα που άνετα μπορεί να περηφανευτεί ότι κερδίζει και αυτή μετάλλια στο Πεκίνο!
Πρώτη και καλύτερη μια όμορφη 20χρονη κολυμβήτρια, η Federica Pellegrini, που αφού κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα ημιτελικά των 200 ελεύθερο me 1' 55'' 45, κέρδισε και το χρυσό μετάλλιο πριν από λίγο ξανασπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ με 1' 54'' 82. Η κοπέλλα είναι δηλωμένη juventina, πρόσφατα είχε επισκεφθεί την ομάδα στο Vinovo και, φυσικά, η Juventus της απηύθυνε τις θερμότερες ευχές της!
Έπονται δυο ξιφομάχοι: η Granbassi και η Trillini που αφού έχασαν από τη μυθική πλέον Valentina Vezzali (τρίτο χρυσό σε τρεις Ολυμπιάδες), ξιφομάχησαν για το χάλκινο μετάλλιο. Κέρδισε η Margherita Granbassi (που έχει μιλήσει και στο "Hurra' Juventus") την επίσης juventina Giovanna Trillini που στα 38 της αγωνίστηκε για 5η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες!
Και μια αποκάλυψη από το τζούντο: η 25χρονη Giulia Quintavalle που αφού κέρδισε το χρυσό στην κατηγορία της, ομολόγησε δημοσίως την αγάπη της για τη Juventus!
Να επισημανθεί πως ειδικά η Federica Pellegrini και η Margherita Granbassi ανήκουν στη Fabbrica Italiana Atleti της Fiat, μαζί με άλλους 8 αθλητές που έχουν την οικονομική και διαφημιστική επιχορήγηση της Fiat. Οι υπόλοιποι είναι οι: Andrew Howe (στίβος), Vanessa Ferrari (καλλιτεχνική γυμναστική), Aldo Montano (ξιφομαχία), Filippo Magnini (κολύμβηση), Tania Cagnotto (καταδύσεις), Wenling Tan Monfardini (πινγκ πονγκ) και οι παραολυμπκιακοί αθλητές Fabrizio Macchi (ποδηλασία) και Roberto La Barbera (άλμα εις μήκος, πένταθλο).
Κορίτσια, ακουμπήστε τα μετάλλια και στείλτε λίγη από την αίγλη τους στη Vecchia Signora για το Champions League που ξεκινά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: