Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Ο Mourinho κρατάει τον Stankovic και προκαλεί Ranieri και Scolari...

Ο Mourinho επανήλθε και από το Amsterdam, όπου βρίσκεται η Inter ενόψει του τουρνουά με Ajax, Sevilla και Arsenal, απέδωσε τις "επιθέσεις" -όπως χαρακτήρισε τις απαντήσεις- των Ranieri και Scolari σε... προσπάθεια διαφήμισης!
"Γιατί μου επιτίθενται όλοι; Ευκολονόητο! Επειδή ξέρουν ότι την επόμενη μέρα οι πρώτες σελίδες των εφημερίδων θα ασχολούνται μ' αυτούς. Είναι όλα δωρεάν διαφήμιση", είπε "ξεχνώντας" πως ο ίδιος είναι που παρεκτράπηκε σε απρέπειες και χυδιαότητες...
Όσον αφορά στον Stankovic, που φέρεται να αποτελεί στόχο της Juventus, ο Mourinho διαμήνυσε: "Μίλησα μαζί του και δεν έχουμε καμιά αμφιβολία: θα μείνει στην Inter. Η Juventus μπορεί να σκέφτεται ό,τι θέλει αλλά εγώ κι αυτός ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα -μιλήσαμε για μας και δεν έχουμε καμιά αμφιβολία, έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνουμε και είμαστε ικανοποιημένοι για τη σχέση μας. Πολλοί σκέφτονται ότι ο κνετρικός μέσος πρέπει να είναι ανασταλτικός, αντίθετα εγώ πιστεύω ότι πρέπει να βλέπει γήπεδο, να βγάζει μπαλιές, να έχει τεχνική και όχι μόνο να αμύνεται".

Ο Ivanovic στη Milan;

Η σημερινή μεταγραφολογία ενισχύθηκε απόψε το βράδυ και από μια είδηση του ειδησεογραφικού site TuttoMercatoWeb (TMW) που υποστηρίζει πως ο 24χρονος Σέρβος αμυντικός της Chelsea, που τα εγγλέζικα ταμπλόιντ έβλεπαν να έρχεται στη Juve, θα φύγει μεν από την Αγγλία αλλά με προορισμό τη Milan. Το TMW υποστηρίζει πως η ομάδα του Ιταλού πρωθυπουργού θα δώσει 2 εκ. για τιμητικό δανεισμό και 12 εκ. για την τελική εξαγορά του (ο παίχτης είχε αγοραστεί τον Ιανουάριο για 13 εκ., η δε Juventus φέρεται να δίνει 5 εκ.).

Πηγές: Gazzetta dello Sport, TuttoMercatoWeb

Δεν υπάρχουν σχόλια: