Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Nedved: θέλουμε να ανοίξουμε ένα νέο κύκλο

Η δίψα του Pavel Nedved για το "Κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά", το μόνο που λείπει από την τροπαιοθήκη του, είναι γνωστή και δηλωμένη. Την επανέλαβε και τώρα, πριν το ματς με την Artmedia: "Δεν είναι ακόμα Champions League, μας λείπει το τελευταίο βήμα. Αυτός της Μπρατισλάβας είναι ο τελευταίος σταθμός ενός κύκλου που ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια στο Ρίμινι. [1] Θέλουμε να τον κλείσουμε καλά για να ανοίξουμε έναν καινούργιο", σχολίασε ο Τσέχος που έτσι έδειξε τις διαθέσεις ολόκληρης της ομάδας. "Δεν κοιτώ το παρελθόν, εγώ σκέφτομαι μόνον το μέλλον και ό,τι μας περιμένει", απάντησε όταν ρωτήθηκε για την αποβολή του στο τελευταίο ματς στο Champions League το 2006 [2] η οποία δεν του επέτρεψε να παίξει στο 4-0 επί της Artmedia στο Τορίνο. "Γι' αυτό, το πιο σημαντικό για μας είναι να ξαναβρούμε τη σωστή μας διάσταση που είναι αυτή του Champions League" εξήγησε ο Τσέχος που στις 30 Αυγούστου κλείνει τα 36. Πέστα Pavel!

[1] Στο Ρίμινι η Juventus έπαιξε το πρώτο ματς στη Serie B, στις 9 Σεπτεμβρίου 2006 εναντίον της ομώνυμης τοπικής ομάδας. Το παιχνίδι έληξε 1-1 με γκολ του Matteo Paro (τώρα στη Genoa) στο 60' που ισοφαρίστηκε από τον Ricchiutti στο 74'. Αυτό το ματς αποδείχθηκε καταλυτικό αφού οι παίχτες βυθίστηκαν στη νέα πραγματικότητα, "πήραν μπροστά" και τερμάτισαν στην πρώτη θέση με διαφορά παρά τους 17 βαθμούς ποινής που στην πορεία έγιναν 9.
[2] Ήταν 5 Απριλίου 2006 όταν η Juventus ήρθε ισόπαλη στο Τορίνο, για τα προημιτελικά του Champions League, 0-0 με την Arsenal με αποτέλεσμα να αποκλεισθεί αφού είχε χάσει το πρώτο ματς στην Αγγλία με 2-0. Ο Nedved είχε αποβληθεί στο 77'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: