Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

Ο Rocchi επιστρέφει από τους Ολυμπιακούς

Νέα κεραμίδα για τον Casiraghi και την Ολυμπιακή ομάδα της Ιταλίας που στις παραμονές του αποφασιστικού για την πρωτιά του Δ' Ομίλου ματς με το Καμερούν, χάνει οριστικά τον μόνον εκτός ορίου ηλικίας που διέθετε, τον Tommaso Rocchi ο οποίος είχε σκοράρει στο 3-0 με την Κορέα.
Ο capitano της Lazio, Tommaso Rocchi επιστρέφει στην Ιταλία αφού οι γιατροί διέγνωσαν θραύση της κεφαλής της περόνης. Στη θέση του ανακοινώθηκε ότι καλείται ο μέσος της Livorno Antonio Candreva ο οποίος θα είναι στη διάθεση του Casiraghi ήδη από το αυριανό ματς με το Καμερούν. Μέσα στο 48ωρο θα εκτιμηθεί και η κατάσταση του τραυματία Marchisio για να αποφασιστεί οριστικά αν θα μείνει στην αποστολή ή θα επιστρέψει και αυτός οπότε θα κληθεί ο Russotto της Napoli.

Οργή του προέδρου της Lazio για τους γιατρούς, τους καλύπτει ο παίχτης

(Update 3:45 μμ) Οργισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Lazio Claudio Lotito με τους γιατρούς της Εθνικής που αρχικώς διέγνωσαν μυϊκό πρόβλημα σε αυτό που αποδείχθηκε σπάσιμο και, απ' ότι φαίνεται ξεκίνησε από μια σύγκρουση στην προπόνηση της 6ης Αυγούστου! "Υποτίμησαν το πρόβλημα", υποστήριξε ο Lotito. Ο ίδιος ο Rocchi πάντως είπε ότι οι γιατροί "δεν υποτίμησαν τίποτα" και ότι αγωνίστηκε με δική του ευθύνη. Δεν τραυματίζομαι συχνά και δεν μπόρεσα να αξιολογήσω της κατάσταση, είπε ο παίχτης αποκαλύπτοντας πως αφού χαιρέτισε τους συμπαίκτες του και τους προπονητές και έφτασε στο δωμάτιό του, κατέρρευσε βάζοντας τα κλάματα αφού ξέρει ότι δεν θα ξαναέχει τέτοια ευκαιρία στη ζωή του.

Πηγές: Ansa, Corriere dello Sport, Gazzetta dello Sport, Figc

Δεν υπάρχουν σχόλια: