Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Στην Αγγλία προσπαθεί να πουλήσει τον Tiago η Juventus ενώ κοιτά τον Ivanovic αλλά και τον Schweinstei­ger

Με πυρετώδεις ρυθμούς κινείται στη μεταγραφική αγορά ο αθλητικός διευθυντής της Juventus, Alessio Secco προσπαθώντας να παραχωρήσει τον Tiago χωρίς να χάνει από τα μάτια του και μια δυο περιπτώσεις αγορών.
Η Corriere dello Sport μεταδίδει ότι στην Αγγλία όπου ο Secco που συνοδεύει την ομάδα, είχε μερικές ενδιαφέρουσες συναντήσεις με ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Tiago και θα ήταν διατεθειμένες να δώσουν τα 10 εκατ. που ζητά η Juventus (πέρυσι τον είχε αγοράσει 13 εκ.). Η απόφαση για την παραχώρηση του Tiago είναι οριστική μετά τις αποτυχημένες εμφανίσεις του και στα τελευταία φιλικά. Ο Πορτογάλος χαφ, βέβαια, θα ήθελε να πάει στην Ισπανία (Atleti­co Madrid) ή στην πατρίδα του (Benfica ή Porto), γεγονός που είχε μπλοκάρει την παραχώρησή του ήδη από τον Ιανουάριο.
Στην Αγγλία, σύμφωνα πάντα με την Corriere dello Sport, ο Secco διερεύνησε και την πιθανότητα να πάρει δανεικό από την Chelsea τον Ivano­vic, παίχτη που η Juventus επιδίωξε να αποκτήσει τον Ιανουάριο αλλά οι Ρώσοι ζητούσαν πολλά. Ο νεαρός Σέρβος πήγε στην Chelsea όπου, όμως, δεν κατάφερε να ενταχθεί. Η Chelsea φέρεται να ζήτησε μερικές μέρες για να απαντήσει αλλά σε κάθε περίπτωση, σημειώνει η εφημερίδα, η όποια κίνηση θα γίνει μετά την πρόκριση στους Ομίλους του Champions League.
Η Corriere dello Sport, πάντως, αναφέρει και άλλον έναν παίχτη που η Juventus παρακολουθεί στενά, εκτός από τον Stankovic: τον Schweinstei­ger, το Γερμανό διεθνή που δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τη Bayern (το συμβόλαιό του λήγει το 2009).

Δεν υπάρχουν σχόλια: