Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

De Ceglie: θα χάριζα ένα χρόνο διακοπών για να σηκώσουμε το Champions League

Ακούγοντας τον Paolo De Ceglie στο χθεσινό "Filo Diretto" του Juventus Channel, αντιλαμβάνεσαι πως οι παλιοί έχουν κολλήσει σε όλη την ομάδα την εμμονή τους να πάρουν πίσω ό,τι ανήκει στη Juventus: "Προκειμένου να σηκώσω το Champions League, θα παραιτούμουν από ένα χρόνο διακοπών", δήλωσε ο νεαρός που έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρώπη στο νικηφόρο 1-0 επί της Zenit αντικαθιστώντας τον Molinaro που σφυρίχτηκε βγαίνοντας, γεγονός που ο De Ceglie δεν άφησε ασχολίαστο: "Δεν μου άρεσαν τα σφυρίγματα κατά του Cristian -ζήλος επιδεικνύεται πάντα από όλους και οι αρνητικές μέρες μπορεί να τύχουν. Εγώ μπήκα στον αγώνα και, χωρίς φόβο, έπιασα το ρυθμό του ματς. Αυτοί ήταν σε καλή κατάσταση, δεμένοι, έπαιζαν καλά και δεν ήταν εύκολο να τους νικήσουμε", είπε.
Αναφερόμενος στο γεγονός ότι πρωτοέπαιξε στην Ευρώπη την ημέρα των 22ων γενεθλίων του, ο De Ceglie παραδέχθηκε πως "δεν θα μπορούσε να γιορτάσει καλύτερα τα γενέθλιά του παρά παίζοντας και πανηγυρίζοντας μια νίκη της Juve".
Ο μεγαλωμένος στη Juve De Ceglie, που κατακλύστηκε από ερωτήσεις τηλεθεατών και μελών της Juventus Membership, είπε ακόμα ότι ως μοντέλο έχει τον Maldini και τον Zambrotta και απέδωσε στη θέρμη με την οποία τον υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες του, οι προπονητές και ο κόσμος, την καλή του απόδοση.

Βίντεο της συνέντευξης για τα μέλη του Juventus Membership στο Juventusmember.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: