Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Eκτός έδρας νίκες για Zenit, Real Madrid

Επίδειξη δύναμης από τη Zenit. Τρεις μέρες πριν υποδεχθεί τη Real Madrid, η ομάδα του Advocaat νίκησε με 3-0 εκτός έδρας την ισόβαθμή της ως την αρχή του παιχνιδιού Lokomotiv Moskva με γκολ των Faitzulin (18'), Puygrenier (60') και Dominguez (74') και ανέβηκε στην 6η θέση του πρωταθλήματος της Ρωσίας. Το βράδυ έφτασε η απάντηση από τη Real Madrid η οποία νίκησε επίσης εκτός έδρας, τη Real Betis, με γκολ του Van Nistelrooy στο 90'. Το σκορ είχε ανοίξει για τους μαδριλένους ο Heinze στο 19' αλλά οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο 54' με τον Sergio Garcia.
Η Bate έπαιξε την Πέμπτη (και νίκησε εκτός έδρας παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος Λευκορωσίας) και τώρα ξεκουράζεται περιμένοντας τη Juventus.

Ο Advocaat φέρεται έτοιμος να γυρίσει στην Ολλανδία

(Update, 28/9) Σύννεφα πάνω από την Αγία Πετρούπολη στις παραμονές του ματς της Zenit με τη Real Madrid. Όπως αναφέρει η "Tuttosport", ο Ολλανδός τεχνικός των περυσινών πρωταθλητών Ρωσίας, Dick Advocaat, φέρεται να είπε, και μάλιστα στον Πούτιν, ότι σκέφτεται να επιστρέψει στην οικογένειά του στην Ολλανδία... Η εκμυστήρευση αυτή φέρεται να έγινε στο πλαίσιο μιας συνάντησης στον εορτασμό των 61ων γενεθλίων του Advocaat το συμβόλαιο του οποίου με τη Zenit, η οποία δεν προλαβαίνει να φτάσει στην κορυφή στις 9 αγωνιστικές που απομένουν, λήγει το Νοέμβριο, με τη λήξη του πρωταθλήματος στη Ρωσία...

Πηγή: Uefa.com, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: