Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Πλησιάζει ο χρόνος ανανέωσης συμβολαίων για Giovinco, Legrottaglie και De Ceglie;

Ως εβδομάδα εξελίξεων και σε επίπεδο οικονομικών συμφωνιών με τους παίχτες, παρουσιάζεται το τρέχον επταήμερο από το ανανεωμένο site της "Tuttosport" η οποία αποκαλύπτει ότι ο Alessio Secco, αθλητικός διευθυντής της Juventus όρισε τη συνάντηση για το νέο συμβόλαιο του Giovinco για μετά το παιχνίδι με τη Bate όπου κάθε άλλο παρά αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί το "ατομικό μυρμήγκι". Ήδη, οι ατζέντηδές του, D'Amico και Pasqualin, δουλεύουν για να πετύχουν αύξηση αποδοχών ανάλογη των όσων έχει πετύχει και του λαμπρού μέλλοντος που προαναγγέλλεται.
Ταυτόχρονα, πλησιάζει η ανανέωση συμβολαίου για το Nicola Legrottaglie (γίνεται λόγος για αναπροσαρμογή της αμοιβής του στα 1,8 εκ. το χρόνο) και τον Paolo De Ceglie (εδώ, γίνεται λόγος για ένα ποσό γύρω στις 500.000 ετησίως). Η "Tuttosport" αναφέρει ότι και ο Iaquinta ζήτησε αναπροσαρμογή, με δεδομένες τις αμοιβές των νέων αποκτημάτων, Poulsen και Amauri αλλά ο σύλλογος φέρεται να οχυρώνεται πίσω από το γεγονός ότι με τον παίχτη ανανέωσε το συμβόλαιό του μόλις πριν από ένα χρόνο..

Giovinco: Το πρόβλημα λύθηκε, είμαι ικανοποιημένος

(Update, 22:00) Μια δήλωση του Giovinco δείχνει ότι βαίνουμε σε αίσιο τέλος: "Ναι, το πρόβλημα λύθηκε, είμαι ικανοποιημένος", απάντησε ο νεαρός. "Ασχολούνται ο Secco και ο Blanc, πλησιάζουμε σε μια ενδιάμεση λύση", δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Juventus, Giovanni Cobolli Gigli. (Update, 30/9) Νεότερες πληροφορίες, από τη "Gazzetta dello Sport" θέλουν τη συμφωνία να έχει κλείσει στις 750.000 το χρόνο με το συμβόλαιο να παρατείνεται ως το 2013.
Δηλώσεις ικανοποίησης και από τον Legrottaglie: "Δεν υπέγραψα ακόμη, συζητάν ο αζτέντης με το σύλλογο, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλα θα είμαι ικανοποιημένος να κλείσω την καριέρα μου στη Juventus", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: