Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Lippi περιμένει την πολιτογράφηση του Amauri που διαμηνύει ότι ξεκίνησε τη διαδικασία αλλά οι χρόνοι δεν εξαρτώνται απ' αυτόν

Δεν προσπαθεί να κρύψει την ανυπομονησία του για τον Amauri ο Marcello Lippi: "Είναι ένας παίχτης πάρα πολύ δυνατός, μιλήσαμε και του είπα ότι πρώτα απ' όλα πρέπει να ολοκληρώσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για την πολιτογράφησή του που περνά πρώτα από εκείνη της γυναίκας του. Επομένως, μπορεί να ξεκινήσει το αίτημα πολιτογράφησής του και έπειτα θα ληφθεί μια απόφαση", αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Squadra Azzurra στο Sky.
"Η πολιτογράφηση του Amauri τρέχει αλλά οι χρόνοι ολοκλήρωσης δεν εξαρτώνται από μας", απάντησε ο Vittorio Grimaldi, ατζέντης του επιθετικού της Juve σύμφωνα με την Agenzia Giornalistica (AGR). Ο Grimaldi ευχαρίστησε τον Lippi για τη δημόσια έκφραση εκτίμησης προς τον παίχτη: "Πιστοποιητικά εκτίμησης από έναν ευπατρίδη σαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό δεν μπορούν παρά να τον ικανοποιούν", κατέληξε. Υπενθυμίζεται πως ο Lippi έχει ζητήσει, με το που ανέλαβε, τη βοήθεια της Juventus για την επιτάχυνση των διαδικασιών πολιτογράφησης του παίχτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: