Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

O Camoranesi στη Juve ως το 2011

Τον Ιούλιο του 2007, ο Mauro German Camoranesi ανανέωνε το συμβόλαιό του ως το 2010. Σήμερα, μετά την προπόνηση, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική και τη Juve, ήρθε η ώρα να ξαναπεράσει από τα γραφεία της ομάδας, να συναντηθεί με τον πρόεδρο Giovanni Cobollo Gigli, τον διευθύνοντα σύμβουλο, Jean-Claude Blanc, τον αθλητικό διευθυντή Alessio Secco και να υπογράψει μαι παράταση εκείνου του συμβολαίου ως το 2011, όταν θα έχει φτάσει τα 35. Συμβόλαιο (εφ' όρου) ζωής...

Μπασίστας ο ίδιος, ο Camo είναι φαν των Red Hot Chili Peppers (και ειδικά του μπασίστα τους Flea). Το κομμάτι τους, "Under the Bridge" που του αφιερώνουμε εδώ, είναι από τα αγαπημένα του: το έχει πάντα στο iPod και το ακούει κατεβαίνοντας από το πούλμαν για τον αγώνα.

"Θελήσαμε να δώσουμε αξία στη σχέση μας με έναν παίχτη αποφασιστικό για τη Juventus", εξήγησαν ο Blanc και ο Secco. "Είμαστε περήφανοι που ο Mauro θα φορέσει τη φανέλα μας για άλλη μια χρονιά", συμπλήρωσαν ενώ και ο ίδιος ο παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε ευχαριστημένος: "η σημερινή είναι μια μέρα σημαντική, τόσο από ανθρώπινη όσο και από επαγγελματική σκοπιά. Έφτασα στο Τορίνο το καλοκαίρι του 2002 και νιώθω τιμή που αποκτώ τη δυνατότητα να φορέσω αυτή τη φανέλα για εννιά χρονιές. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε υψηλότατα επίπεδα για τόσα χρόνια και είμαι βέβαιος ότι μαζί θα νιώσουμε πολλές ακόμα ικανοποιήσεις", είπε ο Camo.
Sempre con noi!

Δεν υπάρχουν σχόλια: