Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Εγχειρίζεται αύριο Τρίτη ο Trezeguet. Καλή επιτυχία, David!

Σχετικά καλά τα νέα για τον Buffon, πιο ανησυχητικά για τον David Trezeguet ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε από το ιατρικό τιμ της Juventus, θα εγχειριστεί αύριο, Τρίτη, το πρωί και ενδέχεται να μείνει εκτός ακόμα και για 5 μήνες...
Η εγχείριση θα πραγματοποιηθεί στην κλινική Fornaca από τους καθηγητές Giuliano Cerulli και Flavio Quaglia και θα προηγηθεί μια πρώτη φάση αρθοσκοπική προκειμένου να αξιολογηθεί η κάκωση της επιγονατίδας που, όπως ανακοινώθηκε, προκλήθηκε στο ματς με τη Zenit και δεν έχει σχέση με τις παλαιότερες ενοχλήσεις στον τένοντα που ένιωθε ο παίχτης. Μετά την επέμβαση, ο David θα μείνει ακίνητος για 15 μέρες και για τις επόμενες 15-20 ημέρες θα υποβληθεί σε ειδικό πρόγραμμα για την αποκατάσταση της κίνησης. Οι χρόνοι που θα απαιτηθούν για να επανέλθει ανακοινώθηκε ότι κινούνται ανάμεσα στους τρισήμισυ μήνες, το λιγότερο, και τους 4-5 μήνες το πολύ. In bocca al lupo, David!

Δέκα μερες για τον Buffon

Υπερηχογράφημα για τον Buffon, σήμερα, που έδειξε μια συστολή των προσαγωγών στο δεξί μηρό που φαίνεται να μην υπέστησαν κάκωση. Ο Gigi θα επανελεγχθεί την Τετάρτη και όπως ανακοινώθηκε θεωρείται δύσκολο να κατέβει στο γήπεδο ακόμα και στο Σαββατιάτικο ματς καθώς η πρόγνωση για τέτοιου είδους περιστατικά είναι της τάξεως των 10 ημερών. Οριακά, επομένως, θα είναι στο ματς με τη Bate.

Ο Del Piero έτοιμος για την Catania, αναμονή για τον Camoranesi

Η κατάσταση του Camoranesi ανακοινώθηκε πως θα αξιολογηθεί αύριο ενώ ο Del Piero ανακοινώθηκε πως θα είναι στην διάθεση της ομάδας για το ματς με την Catania, μεθαύριο Τετάρτη. Στη σημερινή προπόνηση, συμμετείχαν και οι Zanetti και Zebina, που επανέρχονται σιγά σιγά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: