Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Νοκ άουτ για 25 μέρες και ο Marchisio...

Εικοσιπέντε μέρες θα χρειαστεί για να επανεμφανιστεί ο Claudio Marchisio, ο καλύτερος μέσος μας εδώ και καιρό, μετά το διάστρεμμα μεταξύ 1ου και 2ου βαθμού στον αριστερό αστράγαλο που επιβεβαιώθηκε σήμερα ότι υπέστη στο χθεσινό 2-1 επί της Real όταν συγκρούστηκε με τον Sissoko...

Δεν αποκλείεται ο Camoranesi για το ντέρμπυ

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, Del Piero, Legrottaglie και Chiellini έμειναν στο γυμναστήριο αλλά δεν προκαλούν καμία ανησυχία ενώ από τη Juventus ανακοινώθηκε ότι "βελτιώνεται η κατάσταση του Camoranesi: ο Mauro σήμερα δούλεψε με τους συμπαίκτες του που έπαιξαν χθες χωρίς να πιεστεί και μετά συνέχισε στο γυμναστήριο. Δεν έχει αποκλειστεί να καταφέρει να επανέλθει στο ντέρμπυ". Αλλά και ο Cristiano Zanetti βρέθηκε στο γήπεδο, όπου έκανε διαφοροποιημένη προπόνηση δοκιμάζοντας και μερικά σουτ. Η Juventus ανακοίνωσε ότι "θα έπρεπε να επανέλθει στις αρχές Νοεμβρίου"...

Επανέρχεται ο Sissoko, με τρεις κίτρινες ο Grygera

Εκτός από τους τραυματισμούς, άριχσε να διαφαίνεται και άλλος λόγος αποδεκατισμού της ενδεκάδας: οι κάρτες. Ο Grygera έχει δεχτεί ήδη τρεις κίτρινες και με μια ακόμα στο ντέρμπυ με τους granata θα χάσει την έξοδο στη Bologna... Στο ντέρμπυ, η Torino δεν θα έχει έναν από τους αμυντικούς της, τον Pratali που τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική από τον αθλητικό διαιτητή. Στη Juve, από αυτή την άποψη, έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε αφού έληξε η ποινή του Sissoko που επανεμφανίζεται το Σάββατο.

Σε κατάσταση ανάγκης η άμυνα των granata
Νοκ άουτ για 3 βδομάδες και ο Sereni


O De Biasi πάντως έχει γενικότερα πρόβλημα με την άμυνα αφού, εκτός από τον τιμωρημένο Pratali κινδυνεύει (για καλό μας) να μην έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Corini ενώ δεν είναι καλή η κατάσταση ούτε για τους Di Loreto, Natali και Colombo. Οι μόνοι άμεσα διαθέσιμοι είναι ο νεαρός Ogbonna και ο Franceschini.
(Update) Με την άμυνα κομμάτια, ο De Biasi παρακολούθησε στη σημερινή προπόνηση και την απώλεια του βασικού του τερματοφύλακα, Matteo Sereni που υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός αγώνων για τρεις εβδομάδες.

Πηγή: Juventus.com, TMW, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: