Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Καλά νέα: Camo, Grygera, "Brazzo" επανακάμπτουν, πιθανόν και ο Zanetti με τη Real!

Καλά νέα επιτέλους από το... νοσοκομειακό παράρτημα της Juventus. Camoranesi, Zanetti πήραν μέρος κανονικά σήμερα στην προπόνηση, έπαιξαν μάλιστα και στο ματς (σε περιορισμένο γήπεδο) εναντίον των Ελπίδων (Primavera). Από το site της Juventus έγινε γνωστό ότι για τον Camoranesi ο Ranieri θα αποφασίσει αύριο χωρις να αποκλείεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τη Bologna. Αντίθετα, ο Zanetti προετοιμάζεται για μια "πιθανή επάνοδο" στη ρεβάνς με τη Real, την άλλη βδομάδα στο Berbabeu.

15 μέρες εκτός ο De Ceglie

Καλά νέα, όμως και για δυο από τους τρεις τραυματίες στο ματς με την Torino: ανακοινώθηκε υπάρχει η προοπτική, Grygera και Salihamidzic να είναι διαθέσιμοι, "όπως και οι Poulsen και Tiago", για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Roma. Αντίθετα, ο De Ceglie, που υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, εκτιμήθηκε ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα δεκαπενθήμερο. Οι τρεις τους, πάντως, σήμερα περιορίστηκαν σε φυσιοθεραπευτική δουλειά στο αθλητικό κέντρο του Vinovo.
Έχοντας αυτή την εικόνα, ο Claudio Ranieri κατά τη σημερινή προπόνηση ζήτησε από τους παίχτες να παραμένουν "πάντα έτσι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι" καθώς -όπως επισημαίνει το site της Juventus- "η θεραπευτική αγωγή που ξεκίνησε με τη Real Madrid και συνεχίστηκε στο ντέρμπυ, δεν τελείωσε. Πρέπει να διατηρηθούμε σε εγρήγορση μέχρι να ξεπεραστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τους τραυματισμούς", αναφέρει η Juve -ό,τι είπε, με άλλα λόγια ο Nedved που σημείωσε ότι μέχρι να επιστρέψουν οι τραυματίες πρέπει να περιορίσουμε τις ζημίες.

"Κατοστάρης" ο Giorgio Chiellini:
"και τώρα πάμε να μαζέψουμε βαθμούς"

Τέταρτη χρονιά στη Juve και τις εκατό παρουσίες του in bianconero συμπλήρωσε στο ματς κατά της Torino ο 24χρονος Giorgio Chiellini (53 στη Serie A, 32 στη Serie B, 5 στο Κύπελλο Ιταλίας, 9 στο Champions League και μία στα προκριματικά του Champions League) και το πανηγύρισε με δηλώσεις: "είναι πάντα όμορφο να φτάνεις τέτοιους σταθμούς ιδίως αν έρχονται ταυτόχρονα με μια νίκη στο Ντέρμπυ", είπε ο Chiellini επισημαίνοντας ότι "εκατό παιχνίδια δεν είναι λίγα αλλά πρόκειται για αφετηρία, όχι για τέρμα. Πέραν της προσωπικής ικανοποίησης, αυτό που μετράει περισσότερο είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα, όμως, κοιτάμε ήδη την αναμέτρηση με τη Bologna. Οι νίκες επί της Real και του Ταύρου υπήρξαν σημαντικές και για να σταματήσουν οι κριτικές αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να προσθέτουμε βαθμούς και να ανεβαίνουμε στη βαθμολογία".

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: