Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Camoranesi: δεν φοβηθήκαμε ποτέ κανέναν, ούτε τη Napoli ούτε τη Real Madrid! Ετοιμαζόμαστε...

Έμπαινε Camo! Δεν φοβόμαστε κανέναν, δεν φοβηθήκαμε ποτέ κανέναν! Ούτε τη Napoli ούτε τη Real που άλλωστε κάθε φορά που συναντηθήκαμε τους βγάλαμε έξω. Ένας Camoranesi χαμογελαστός, άνετος και αποφασισμένος αυτός που μίλησε στο "Juventus Channel" και έστειλε σε όλους τους μήνυμα μιας ομάδας έτοιμης να μασήσει σίδερα.

Φταίνε οι τραυματισμοί, δεν χάσαμε τους στόχους μας!

Με τη γνωστή του ευθύτητα, ο Camo που μετά τον τραυματισμό του εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά στο γήπεδο και στοχεύει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τη Real Madrid την Τρίτη, απέδωσε τα τελευταία αποτελέσματα στους πολλούς τραυματισμούς και στο γεγονός ότι δεν είναι όλοι στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης. "Θα αντιμετωπίσουμε με ηρεμία τα προσεχή παιχνίδια γιατί είμαστε καλά ως γκρουπ και ως ομάδα", είπε και πρόσθεσε χαμογελώντας: "για τα υπόλοιπα, εμείς καθόμαστε και βλέπουμε όσα λέγονται αλλά τελικά η ομάδα είναι πάντα αυτή και ξέρουμε ποιοί είναι οι στόχοι μας, δεν είναι ότι τους χάσαμε από την οπτική μας, και επομένως συνεχίζουμε να δουλεύουμε ελπίζοντας να ξεπεράσουμε αυτή την κακή στιγμή από πλευράς τραυματισμών".
Ο Camo αναγνώρισε ότι υπάρχει μια διαφορετική προσέγγιση των παιχνιδιών του Champions League: "αναμφίβολα, γιατί λείψαμε δυο χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος μετράει λιγότερο το campionato αλλά το Champions League αντιπροσωπεύει πάντα το υψηλότερο σημείο, ποδοσφαιρικά μιλώντας. Αντιμετωπίζεις τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης... Επομένως, αντιμετωπίζονται με ένα διαφορετικό τρόπο".

Σεβασμός ναι, φόβος ποτέ!

"Η Napoli φοβίζει τώρα;", ρωτήθηκε ο Ιταλοαργεντίνος Παγκόσμιος πρωταθλητής που βρήκε την ευκαιρία να σηκώσει το γάντι που ρίχνουν ο ένας μετά τον άλλον οι παίχτες της Napoli και, χαμογελώντας συγκαταβατικά, να πει: "Όχι, προσωπικά όχι. Πιστεύω ότι η Napoli δεν μας φόβισε ποτέ. Τη σεβόμαστε, ναι, όπως σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Φέτος ειδικά έχουμε ένα campionato πολύ ανταγωνιστικό αλλά, φόβος; Όχι. Από τη μεριά μας δεν υπήρξε ποτέ φόβος απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Πολύς σεβασμός πάντα αλλά φόβος ποτέ!".
"Αυτό συμπεριλαμβάνει και τη Real;". "Και τη Real και επειδή πιστεύω ότι αυτοί φοβούνται εμάς μιας και τα τελευταία χρόνια κερδίσαμε εμείς ή τουλάχιστον περάσαμε σχεδόν πάντα εμείς στο Champions League (σ.σ. πάντα, με εξαίρεση ένα τελικό...) και επομένως πιστεύω ότι αυτοί αντιμετωπίζουν το παιχνίδι κατά της Juve ως ένα δύσκολο παιχνίδι"...

Το βίντεο, για τα μέλη της JuventusMembership, στο JuventusMember.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: