Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Η Juve συζητά (ξανά) με Diego!

Αυτή και αν είναι είδηση! Αν μάλιστα έχει αίσιο τέλος... Η "Tuttosport" προαναγγέλλει πρωτοσέλιδα ότι ξεκινά εκ νέου η διαπραγμάτευση Juventus- Diego!
Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, στην έδρα του συλλόγου (Corso Galileo Ferraris) συνάντηση της διοίκησης με τον Djair da Cunha, τον πατέρα-μάνατζερ του βραζιλιάνου άσου (με το ιταλικό διαβατήριο) της Werder Bremen καθώς και με μια σειρά ατζέντηδες και δικηγόρους της βερολινέζικης "Creative Talent". Παρουσιάζεται ως ευκαιρία, γράφει η "Tuttosport", για μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης για διάφορους παίχτες των οποίων φροντίζουν τα συμφέροντα (από το Lucio στον Odemwingie, και από τον Chikhaouia στον Edinho Ferrei­ra), αλλά η συζήτηση θα προσανατολιστεί κυρίως στην προοπτική να έρθει στο Τορίνο ο 23χρονος διεθνής Βραζιλιάνος Diego Ribas da Cunha που φέρεται να θέλει τη Juve... Αν υπάρξει συμφωνία των δυο πλευρών θα πρέπει, φυσικά, να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με τη Werder. Το ποσό που θα χρειαστεί; 20 εκατ. ευρώ, γράφει η "Tuttosport".

Κράτησε κλειστά τα χαρτιά της Juve ο Ranieri

(Update) Πολύ προσεχτικά απάντησε ο Ranieri στη σημερινή συνέντευξη τύπου για το ματς με τη Bologna στην ερώτηση για τον Diego καθώς είναι παίχτης άλλης ομάδας και είμαστε μακριά από τη μεταγραφική περίοδο: "αν ήρθαν εδώ, ενδεχομένως να είναι η Torino από πίσω. Ή, ίσως, να τους αρέσει η σοκολάτα: άλλωστε υπάρχει η γαστρονομική έκθεση".
  • Την επόμενη μέρα: "Blanc: ο Diego θα αξιολογηθεί" (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: