Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Ranieri: προσοχή, θέλουμε και πρέπει να πάρουμε 3 βαθμούς με τη Reggina

Σε εγρήγορση θέλει να κρατήσει τους παίχτες του ενόψει του ματς με τη Reggina ο Ranieri που εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου στο χιονισμένο Vinovo πριν το ματς για να τοποθετηθεί όσον αφορά στη μεταγραφολογία του Ιανουαρίου και να αφήσει και μια αιχμούλα για Inter, Milan...

Δεν μπορούμε να πιέσουμε τον Zanetti

"Θα περάσουμε πάλι εξετάσεις. Αυτοί παίζουν καλό ποδόσφαιρο, με τη μπαλα στο έδαφος και γρήγορες κάθετες μπαλιές, προέρχονται από δυο νίκες και πέρυσι χάσαμε στο Reggio. Θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά θέλουμε να νικήσουμε, με αποφασιστικότητα και σεμνότητα, γνωρίζοντας ότι πρέπει να δίνουμε πάντα το 110% για να αποκομίσουμε το μάξιμουμ", είπε ο Ranieri ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο Zanetti "νιώθει ακόμα κάποιες ενοχλήσεις και επομένως δεν μπορούμε να τον πιέσουμε. Σύντομα θα έχουμε ξανά τον Tiago και τον Poulsen και έπειτα και τους Buffon και Trezeguet. Δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε στη μεταγραφική αγορά", συμπλήρωσε.

Περηφάνια για την πορεία στο Champions League
τη στιγμή που είχαν εκφραστεί κάποιοι προβληματισμοί...

Στη συνέντευξη τύπου, ο Ranieri αναφέρθηκε και στον Όμιλο του Champions League: "ο δικός μας Όμιλος, στα χαρτιά ήταν ο πιο δύσκολος. Χάρη στην ομάδα καταφέραμε να προκριθούμε κατά τον πιο λαμπρό τρόπο", είπε αφήνοντας μια αιχμούλα για Inter και Milan: "εμείς πρέπει να βελτιώσουμε την περυσινή μας βαθμολογία. Η Inter και Milan είναι οι ομάδες που έχουν την υποχρέωση να κερδίσουν το scudetto", είπε προσπαθώντας να κρύψει τις φιλοδοξίες της ομάδας.
Οι δηλώσεις του Ranieri για την ευρωπαϊκή πορεία διαβάζονται υπό το φως ενός δημοσιεύματος της κοντινής στην ιδιοκτησία εφημερίδας του Τορίνο, "La Stampa" που υποστηρίζει ότι στη Juventus αναπτύχθηκε ένας προβληματισμός ως προς το κατά πόσο συμφέρει η ομάδα να βγει πρώτη στον Όμιλο τη στιγμή που αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναμετρήσεις με τις ισχυρές αγγλικές που έχουν μείνει δεύτερες... Το ρεπορτάζ, πάντως, αναφέρει πως για λόγους κύρους -για να χαθεί η πρωτιά στον Όμιλο, η Juve θα έπρεπε να χάσει εντός έδρας από τη Bate!- αποφασίστηκε να πάει κανονικά να βγει πρώτη, να αποδείξει ότι επέστρεψε και ας αντιμετωπίσει όποιον βάλει η κλήρωση...

Η αποστολή της Juventus

Κατά της Reggina ο Ranieri κάλεσε τους: 3 Chiellini, 4 Mellberg, 8 Amauri, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 11 Nedved, 12 Chimenti, 13 Manninger, 16 Camoranesi, 19 Marchisio, 20 Giovinco, 21 Grygera, 22 Sissoko, 27 Ekdal, 28 Molinaro, 29 De Ceglie, 32 Marchionni, 33 Legrottaglie, 36 Castiglia, 42 Pinsoglio.

Πηγές: Juventus.com, La Stampa

Δεν υπάρχουν σχόλια: