Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Χάνει την Atalanta ο Nedved, ετοιμάζεται (να παίξει και να υπογράψει νέο συμβόλαιο) ο De Ceglie

"Μερικές μέρες ξεκούρασης" για τον Pavel Nedved ανακοίνωσε η Juventus εξαιτίας μιας ελαφράς φλεγμονή στον αριστερό μηριαίο δικέφαλο που τον ανάγκασε να βγει στο 29' του ματς με τη Milan και η οποία θα αξιολογηθεί αύριο αλλά ήδη στα αθλητικά sites έγινε γνωστό ότι οδηγεί τον Τσέχο σε διακοπές Χριστουγέννων μερικές μέρες νωρίτερα από τους υπόλοιπους ώστε να επανέλθει δριμύτερος στις αρχές του 2009.
Στη σημερινή προπόνηση στο Vinovo δεν πήρε μέρος ούτε ο Manninger λόγω ενός τραύματος που υπέστη όταν δέχτηκε το δεύτερο γκολ της Milan. Ο Αυστριακός περιορίστηκε σε δουλειά στο γυμναστήριο αλλά από το σύλλογο ανακοινώθηκε ότι "δεν υπάρχει καμιά ανησυχία και ότι ήδη από αύριο αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις με την ομάδα".

Ίσως και αύριο η συμφωνία για τον De Ceglie

Η απουσία του Nedved, πάντως, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα το Ranieri που έχει στην διάθεσή του τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Paolo De Ceglie ο οποίος αναμένεται να κατέβει στο γήπεδο από το 1' έχοντας υπογράψει και μια ανανέωση συμβολαίου με ανάλογη αύξηση μισθού. Με αμοιβή... 100.000 ευρώ (!), ο De Ceglie είναι ο παίχτης με τις χαμηλότερες αποδοχές στην ομάδα. Ήδη σήμερα ο ατζέντης του εμφανίστηκε στο Vinovo και είχε μιας ώρας συνάντηση με τον Secco. Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται κάνουν λόγο για επίτευξη της σχετικής συμφωνίας ίσως και εντός της αυριανής ημέρας. Τι θα προβλέπει; Πιθανόν την παράταση του συμβολαίου κατά ένα χρόνο (από το 2012 στο 2013) με αύξηση αποδοχών στις 400-450.000, στο κλιμάκιο δηλαδή του άλλου φαινομένου της Juve, Claudio Marchisio.

Επιστρέφει με την Atalanta o Legrottaglie

Στο μεταξύ, στο Μπέργκαμο θα επανεμφανιστεί ο Legroattaglie αφού εξέτισε, στο ματς με τη Milan, την ποινή λόγω καρτών. Εναντίον της Atalanta ο Ranieri δεν χάνει κανέναν λόγω καρτών αφού ο Sissoko και ο Mellberg, που "κιτρινίστηκαν" κόντρα στους rossoneri έφτασαν τις δυο κάρτες. Αντίθετα, πρέπει να προσέξουν Molinaro και Grygera καθώς με μια κάρτα ακόμα θα χάσουν το επόμενο ματς. Σαφώς χειρότερη η κατάσταση στην Atalanta που δεν θα έχει τους Bellini και Rivalta, οι οποίοι αποβλήθηκαν στο ματς με τη Genoa.

Marchionni: πάμε για τη νίκη

Παιχνίδι "ακόμα πιο δύσκολο από εκείνο με τη Milan" χαρακτήρισε στο "Juventus Channel" ο Marco Marchionni το ματς με την Atalanta εξηγώντας ότι με τους rossoneri "τα κίνητρα έρχονται από μόνα τους ενώ ενόψει αυτής της Κυριακής θα πρέπει να είμαστε καλοί να ξαναφορτίσουμε τις μπαταρίες, για να φτάσουμε σε μια νίκη η οποία θα μας έκανε να κλείσουμε μεγαλοπρεπώς ένα 2008 γεμάτο ικανοποιήσεις".

Πηγές: Juventus.com, Gazetta dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: