Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Blanc: η Juve πεινάει για το Champions

"Ξεπεράσαμε το 'gruppo folle de la muerte' όπως το ονόμασαν οι Ισπανοί συνάδελφοί μου", δήλωσε μετά το ματς με τη Bate και την κατάκτηση της πρωτιάς στον Όμιλο του Champions League ένας εμφανώς ικανοποιημένος Jean Claude Blanc που δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες της Juventus να προχωρήσει στη διοργάνωση.

Ένα χειροκρότημα σε όλους

"Ήταν καλύτερο που φτάσαμε πρώτοι γιατί έτσι θα αντιμετωπίσουμε μια δεύτερη. Κάναμε μια καταπληκτική δουλειά σε όλη τη διάρκεια των αγώνων του Ομίλου καταφέρνοντας να συνδυάσουμε ποιότητα με καρδιά, ένα χειροκρότημα σε όλους, αποδείξαμε ότι δεν ξεχάσαμε πώς παίζεις στο Champions League", είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Juventus και μνημόνευσε το πρώτο ματς-νίκη με τη Zenit, τη δυσκολία στο Μινσκ με τη Bate όπου η ομάδα κατάφερε να σταθεί όρθια, τις δυο "θεμελιώδεις για το κύρος και το ηθικό μας νίκες με τη Real. έχουμε μια ομάδα που δουλεύει σε καθεστώς ομοφωνίας, ανασκουμπωθήκαμε, δουλέψαμε όλο και πιο σκληρά αμβλύνοντας τις καταστάσεις που έπρεπε να διορθωθούν και επιστρέψαμε πιο ισχυροί", τόνισε.
Αναφερόμενος στην πορεία από εδώ και πέρα, ο Blanc έστειλε ένα σαφές μήνυμα αποφασιστικότητας: "εμείς το πιστεύουμε και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε, ελπίζουμε σε μια θετική κλήρωση παρ' ότι όλες οι ομάδες είναι δυνατές και νωρίτερα ή αργότερα θα πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Ελπίζουμε το 2009 να αποδείξει ότι μπορούμε να αγωνιστούμε σε όλα τα μέτωπα. Η Juve έχει την απαραίτητα εμπειρία, την ποιότητα των άσων της και κυρίως, μετά από δυο χρόνια έλλειψης, έχει μια 'πείνα' για το Champions League που οι άλλες δεν έχουν".

Σημαντικό το ματς με τη Milan, εύχομαι ένα καλό παιχνίδι

Ο Blamv αναφέρθηκε και στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Milan: "θα ειναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατό όποιος χάσει θα πάει στους -9 μιας και πιθανότατα η Inter θα κερδίσει ένα εύκολο ματς. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός και από τις δυο πλευρές, εύχομαι να είναι ένα όμορφο ματς και να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Μιας και θα είναι ένα παιχνίδι που θα δουν εκατομμύρια άνθρωποι, και επομένως μια μεγάλη αναμέτρηση, ελπίζω η Ιταλία να καταφέρει να δείξει στον υπόλοιπο κόσμο ότι το ποδόσφαιρο παιγμένο σε κάποιο επίπεδο παίζεται μόνο σε αυτή τη χώρα".

Πηγή: Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: