Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Buffon: εμείς η anti-Inter

"Ναι, είμαστε οι ανταγωνιστές της Inter αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε αυτή τη κατεύθυνση": η διαβεβαίωση ανήκει στον Gigi Buffon και την έκανε στο "Juventus Channel" όπου προανήγγειλε την επιστροφή του με το νέο έτος (η "Gazzetta dello Sport" υποστηρίζει ότι θα επιστρέψει στις 11 Ιανουαρίου με τη Siena ή στις 14 Ιανουαρίου, στο ματς Κυπέλλου με την Catania) και παράλληλα διατύπωσε την άποψή του για την επικείμενη κλήρωση για τον επόμενο γύρο του Champions League (οι πιθανοί αντίπαλοί μας εδώ).
Εγκωμιάζοντας όσα έκανε ως τώρα η ομάδα, ο Gigi επισήμανε πως "το δύσκολο θα είναι να δώσουμε συνέχεια σε αυτά τα αποτελέσματα γιατί όταν τα πας καλά είναι δύσκολο να βελτιωθείς, μπορείς μόνο να χειροτερέψεις. Θα είμαστε ικανοποιημένοι να διατηρήσουμε αυτή την απόδοση", είπε τονίζοντας πως "θα είμαστε οι ανταγωνιστές της Inter αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε αυτή τη κατεύθυνση, διαφορετικά θα κουραστούμε γιατί αυτοί κερδίζουν άνετα σχεδόν όλα τα παιχνίδια".

Δεν θέλω τις εγγλέζικες

Ο Gigi ρωτήθηκε και για την κλήρωση του Champions League, ποια ομάδα θα ήθελε να αντιμετωπίσει, και απάντησε μέσω του ποιά δεν θα ήθελε: "σίγουρα όχι τις εγγλέζικες που, ιστορικά μας δημιούργησαν προβλήματα, και τη Barcelona" (σ.σ. που δεν είναι αντίπαλος της Juventus, αφού και αυτή βγήκε πρώτη στον Όμιλό της), "με τις άλλες ομάδες πιστεύω ότι γίνεται (να τα καταφέρουμε)".

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: