Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

ΟΙ Άγγλοι λένε ότι ο Buffon ζήτησε ένα εξωφρενικό ποσό από τη Manchester City... Κατηγορηματική διάψευση

Την ώρα που η Juventus προσπαθεί να ψωνίσει στην Αγγλία (με τον Gallas στην κορυφή της λίστας), η "Daily Mail" επαναφέρει το θέμα της μεταγραφής του Buffon στη Manchester City, υποστηρίζοντας μάλιστα με αποκλειστικό στο site της ότι ο Νο 1 της Juventus ζητά "ένα τρελό ποσό" 250.000 λιρών τη βδομάδα -ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Premier League είναι ο Robinho με 160.000 λίρες, και ακολουθούν ο Gerrard (138.000 λίρες τη βδομάδα) και οι Lampard και Terry (135.000 λίρες τη βδομάδα). Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πηγή της Manchester City δηλώνει ότι "η Juventus δεν δείχνει διατεθειμένη να πουλήσει αλλά τα λεφτά είναι εξωπραγματικά" -για το σύλλογο αναφέρεται μια προσφορά 20 εκατ. λιρών... Πάντως, το αίτημα που αποδίδεται στο Buffon φέρεται να καθυστερεί την όλη υπόθεση...
(Update) Η είδηση διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τον ατζέντη του Buffon (εδώ)

Διαπραγμάτευση για τον Gallas
αλλά ο Wenger θέλει να τον κρατήσει ως τον Ιούνιο


Από την Αγγλία επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο, σύμφωνα με την "Tuttosport", η ισχυρή πιθανότητα έλευσης του 31χρονου William Gallas στη Juventus. Φαίνεται πως η συνάντηση του αθλητικού διευθυντή της Juve Alessio Secco, παρέα με τον ατζέντη Steve Kutner, με το νέο διευθύνοντα σύμβουλο της Arsenal, Ivan Gazidis, επέτρεψε στους bianconeri να αποκτήσουν προνομιακή θέση έναντι των άλλων διεκδικητών. Προκύπτει, όμως, ότι παραμένουν δυο εμπόδια: παρά τη ρήξη των σχέσεών του με τον παίχτη, ο Arsene Wenger δείχνει να θέλει να τον κρατήσει ως τον Ιούνιο και να τον παραχωρήσει τότε. Η τιμή των 8 εκατ. ευρώ είναι ένα ποσό για το οποίο η Juventus διαπραγματεύεται.

Στο στόχαστρο ο 19χρονος Feghouli;

Στο μεταξύ, η "Corriere dello Sport" υποστηρίζει ότι η Juventus ενδιαφέρεται για το ανερχόμενο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου, τον 19χρονο Γαλλοαλγερινό Sofiane Feghouli για τον οποίο ενδιαφέρονται στην Ισπανία (με πρώτη τη Real Madrid), την Αγγλία (ιδίως η Chelsea) και στην Ιταλία: Inter, Milan, αλλά και Fiorentina, Udinese, Lazio, Palermo. Το συμβόλαιό του λήγει το 2010 και η Grenoble, σύμφωνα με τον ατζέντη του Antar, θα ήθελε 10 εκατ. αλλά θα μπορούσε να αγοραστεί με 3-4 εκατ. Ο Antar υποστηρίζει ότι ήρθε ήδη σε επαφή με έναν απεσταλμένο του Renzo Castagnini, του επικεφαλής των παρατηρητών της Juventus.

Πηγές: Daily Mail, Tuttosport, Corriere dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: