Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Σε διακοπές η Juventus. Στις 6 Ιανουαρίου φιλικό με τη Monaco στη Messina, πιθανόν με τον Buffon κάτω απ' τα δοκάρια!

Με τη νίκη επί της Atalanta στο Bergamo με 3-1, η Juventus έκλεισε την αγωνιστική δραστηριότητα για το 2008 και όλη η ομάδα ξεκίνησε τις διακοπές της ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, με τη Siena. Η ομάδα θα ξαναβρεθεί στις 30 Δεκεμβρίου στο Vinovo όπου θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.
Για τις 6 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό της χρονιάς που θα διεξαχθεί στη Messina εναντίον της Monaco που προπονείται από τον Ricardo Gomes, και είναι 14η στη Ligue 1 με 23 βαθμούς. Στη γαλλική ομάδα αγωνίζονται αρκετές παλιές γνωριμίες από το campionato: ο τερματοφύλακας Flavio Roma (από την Piacenza που κάποια στιγμή είχε ακουστεί και για τη Juventus), ο Κροάτης Dario Simic (που πέρασε από Inter και Milan) και ο Αργεντινός Leandro Cufré (ήταν στη Roma). Δεύτερος τερματοφύλακας είναι ο Yohann Thuram-Ulien, ανιψιός του πρώην bianconero Lilian Thuram.

Buffon: επιστρέφω να βοηθήσω
την ομάδα στο κυνήγι του campionato

(Update) Το φιλικό με τη Monaco ενδέχεται να είναι η πρόβα τζενεράλε για την επάνοδο του Buffon που εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στο ματς με τη Siena στις 11 Ιανουαρίου. "Ο στόχος μου είναι να επιστρέψω απ' τον τραυματισμό και να φορμαριστώ γρήγορα για να βοηθήσω την ομάδα να κυνηγήσει το scudetto", είπε ο Buffon μπροστά σε 300 φιλάθλους κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ενός Juventus Club στο όνομά του που δημιουργήθηκε στην Carrara, την πόλη που γεννήθηκε: "είμαι περήφανος που η πόλη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, αποφάσισε να μου αφιερώσει ένα Juventus Club", σχολίασε.

Πηγή: Juventus.com, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: