Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Εκτός Κυπέλλου η Milan, μια εν δυνάμει αντίπαλος της Juventus στα ημιτελικά

Η Milan, μια εν δυνάμει αντίπαλος της Juve στα ημιτελικά, έμεινε εκτός Κυπέλλου και έτσι έχει πλέον μόνο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Uefa να κυνηγάει -και αυτό δεν είναι καλό για μας...
Μια αποφασιστική Lazio εκμεταλλεύθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο τις απουσίες της ομάδας του Ancelotti και το γεγονός ότι η Milan έμεινε, μέσα στο γήπεδό της, με δέκα παίχτες στο 66' (αποβολή του Emerson) και παρ' ότι βρέθηκε να χάνει στο 77' (γκολ του Shevchenko), πρώτα οδήγησε το ματς στην παράταση (το 1-1 υπέγραψε, με πέναλτυ ο Zarate στο 87') και μετά πήρε τη νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά με γκολ του Pandev στο 2ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης.
Στον επόμενο γύρο έχουν προκριθεί ήδη η Napoli, η Sampdoria και η Udinese ενώ για να συμπληρωθούν τα ζευγάρια της επόμενης φάσης εκκρεμούν τα ματς Roma-Bologna και Fiorentina-Torino (στις 17 Δεκεμβρίου) καθώς και τα ματς Inter-Genoa (13 Ιανουαρίου) και Juventus-Catania (14 Ιανουαρίου). Στο δρόμο της η Juve, εφόσον προκριθεί θα βρει τη Napoli. Υπενθυμίζεται ότι, βάσει του πίνακα της Lega Calcio, Inter και Roma είναι ομάδες που η Juventus μπορεί να βρει μόνον στον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: