Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Σερβία, Σουηδία, Λευκορωσία στο δρόμο της Under 21 Ιταλίας στα τελικά του Euro 2009

Η Under 21 της Ιταλίας θα παίξει με τους γηπεδούχους Σουηδούς, τη Λευκορωσία και τη Σερβία, στον Όμιλο Α των τελικών του Euro που θα πραγματοποιηθεί 15-29 Ιουνίου. Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία και Φινλανδία οι ομάδες του Ομίλου Β. Από τον κάθε Όμιλο προκρίνονται οι δυο πρώτες ομάδες.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της νεαρής Squadra Azzurra Pierluigi Casiraghi, έχοντας ακόμα πικρή τη γεύση από την ήττα με 1-0 από τη Σερβία στο προηγούμενο Euro, που στοίχισε τον αποκλεισμό της ομάδας, δήλωσε ότι προσωπικά θα προτιμούσε την Ισπανία και τη Γερμανία "δεδομένου ότι εμείς με ομάδες σαν τη Σερβία και τη Λευκορωσία συναντούμε πάντα δυσκολίες, όπως έγινε στην Ολλανδία πριν από δυο χρόνια. Σημαίνει ότι θα πάρουμε την εκδίκησή μας... Δεν ξέρω γιατί αλλά, για το στυλ παιχνιδιού μας, αυτές είναι Εθνικές που αντιμετωπίζονται δύσκολα".
Η Under 21 θα παίξει το πρώτο της παιχνίδι με τη Σερβία στις 16 Ιουνίου, στις 19 θα αγωνιστεί κατά της Σουηδίας και θα ολοκληρώσει τα ματς του πρώτου γύρου με τον αγώνα κατά της Λευκορωσίας, στις 23 Ιουνίου. Στις 26 Ιουνίου είναι τα ημιτελικά και τρεις μέρες μετά ο τελικός.
Ενόψει των τελικών, η ομάδα του Casiraghi θα δώσει ένα φιλικό με τη Σουηδία στις 11 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Figc.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: