Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

H Primavera έχασε 2-1 από την Empoli (της ακυρώθηκε όμως ένα γκολ) αλλά παραμένει 1η στον Όμιλο

Το Juventus Center του Vinovo δεν είναι τυχερό για την Primavera: 1 βαθμός σε δυο ματς... Μετά την κυριακάτικη ισοπαλία με τη Sassuolo, η ομάδα του Maddaloni γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα στο εξ' αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής με την Empoli. Βέβαια, έλειπαν βασικοί παίχτες (Ariaudo, Esposito, Yago, Ekdal) που επιστρατεύθηκαν από το Ranieri στο ματς Κυπέλλου με την Catania (update) που κέρδισε η Juve με 3-0 με τους Ariaudo βασικό και τον Esposito να μπαίνει στο τέλος.
Παρ' όλα αυτά, η Primavera ξεκίνησε καλά και στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε: ο Daud έχασε πέναλτυ, είχε και ένα δοκάρι αλλά τελικά η ομάδα έφτασε στο 1-0 με τον Marrone. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, με δυο αντεπιθέσεις οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πρώτα στην ισοφάριση και μετά στην ανατροπή: 1-2. Ανάμεσα στα δυο γκολ των toscani, όμως, υπήρξε ένα γκολ για την Primavera της Juventus, από τον Immobile το οποίο ακυρώθηκε για ένα αμφισβητήσιμο οφσάιντ.
Πάντως και παρά την ήττα η Primavera τερμάτισε τον πρώτο γύρο επικεφαλής του Ομίλου της με ένα βαθμό διαφορά από την Empoli και 3 βαθμούς μπροστά από τη Sampdoria η οποία έχει ένα ματς λιγότερο. Επόμενο ματς, το Σάββατο, εκτός έδρας με τη Livorno.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: