Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Αντεπίθεση Moggi κατά Inter (και Milan)...

Στην αντεπίθεση κατά της Inter (αλλά και της Milan) πέρασε ο Luciano Moggi μιλώντας, αμέσως μετά το 3-0 της Juventus επί της Catania στο Κύπελλο, στην εκπομπή "Porta o porta" της Rai που είχε μεταδώσει το ματς. Ισχυροποιημένος από την απαλλαγή του όσον αφορά στην βασική κατηγορία στην "υπόθεση Gea", και ενόψει της επικείμενης δίκης για την "υπόθεση Calciopoli", ο Luciano Moggi επανέλαβε τη βασική υπερασπιστική του θέση, πως δεν έκανε τίποτε μεμπτό, πως ό,τι έκανε έγινε για να αμυνθεί η Juventus από το σύστημα και πως δεν είχε στήσει καμιά "παράγκα".
Σε αυτό το πλαίσιο αναφέρθηκε στην εύνοια της διαιτησίας -και σήμερα- στην Inter με αποκορύφωμα το ματς με τη Siena ή τις καταγγελίες της Roma ότι της στερήσανε το πρωτάθλημα πέρυσι λόγω των 100 χρόνων των nerazzurri, αλλά και στη Milan... Θύμισε ακόμα την υπόθεση με το διαβατήριο του Recoba και την ποινή χάδι στην Inter και κατέληξε υποστηρίζοντας ότι μετανιώνει που παραιτήθηκε από τη Juventus με το ξέσπασμα της υπόθεσης calciopoli και ότι πρέπει να επιστραφούν στη Juventus τα δυο scudetti που αφαιρέθηκαν.

Καλεί ως μάρτυρα το Berlusconi!

(Update) μεταξύ των εκατοντάδων μαρτύρων που καλεί στη δίκη ο Moggi, είναι και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας (και ιδιοκτήτης της Milan), Silvio Berlusconi. Ο λόγος; Μια συνάντηση που είχαν οι δυο τους το 2005 στο πρωθυπουργικό γραφείο όπου ο Berlusconi τον είχε καλέσει για να του προτείνει να αφήσει τη Juventus και να πάει να αναλάβει τη Milan γιατί του άρεσε ο τρόπος του Lucianone να εντοπίζει παίχτες και να τους αγοράζει σε καλές τιμές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: