Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Τι γκαντεμιά! Κάταγμα στα πλευρά: σε πλήρη ξεκούραση για μερικές βδομάδες ο Camoranesi!

Τι κεραμίδα έπεσε πάλι στο κεφάλι μας με το τέλος της απογευματινής προπόνησης όπου πήραν μέρος όλοι, εκτός από τους Buffon,Chiellini, Legrottaglie, Sissoko και Amauri που έμειναν στο γυμναστήριο: η διάγνωση για τον Camoranesi, που βγήκε πονώντας χθες στο 51', ήταν σπάσιμο στο ένατο αριστερό πλευρό! Ένα σπάσιμο που συνέβη στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την Chelsea αλλά ο Camo άντεξε μέχρι τις αρχές του δεύτερου... Τη διάγνωση επιβεβαίωσε η ακτινογραφία που έγινε νωρίς το απόγευμα. Επιπλέον στο διεθνή μέσοι της Juventus, στον οποίο οι γιατροί υπέδειξαν "πλήρη ξεκούραση για μερικές βδομάδες", διαπιστώθηκε και θλάση στο δεξί μηρό.
Την άσχημη είδηση μετέφερε στον Ranieri προσωπικά ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ της ομάδας, Riccardo Agricola, αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης που ακολούθησε η ομάδα ενόψει του σαββατιάτικου ματς με τη Napoli.
Μετά το ζέσταμα στο γήπεδο Mellberg, Del Piero, Nedved, Tiago και Molinaro ολοκλήρωσαν την προπόνηση στο γυμναστήριο. Όλοι οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένων και των Knezevic, Zebina και Salihamidzic, έπαιξαν πέντι εναντίον πέντε με jolly τον Ekdal.

Επιστρέφει με την Inter τον Απρίλιο;

(Update 27/2) Η "Tuttosport" αναφέριε ότι προβλέπεται επιστροφή του Camo τον Απρίλιο, οπότε εκτιμάται ότι θα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα στο ματς με την Inter. Ο ίδιος έκανε λόγο για -τι άλλο;- "κατάρα"...

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: