Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Τριάρα σε φιλικό με την Chisola μπροστά σε ένα φίλο από παλιά, τον Edgar Davids. Και ο Trezeguet θέλει γκολ και νίκες σε Ιταλία και Ευρώπη

Τρεις μέρες πριν το ματς με τη Sampdoria ο Claudio κατάφερε να έχει ξανά στην διάθεσή του όλη την ομάδα, και τους πολυάριθμους διεθνείς του, και μάλιστα να τους δοκιμάσει σε ένα φιλικό τριών εικοσάλεπτων με τους ερασιτέχνες της Chisola, συλλόγου του Vinovo. Ο Ranieri είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει (για 40 ολόκληρα λεπτά) τον Chiellini, ο οποίος έπαιξε μαζί με τους Del Piero, Trezeguet, Amauri, Iaquinta και Camoranesi, συν τους Marchisio, Ariaudo, δυο παιδιά των νεανικών ομάδων (Vecchione και Romano) και τον Chimenti κάτω απ' τα δοκάρια.

Amauri, Marchisio, Iaquinta οι σκόρερ

Τρία γκολ των Amauri, Marchisio και Iaquinta (οι δυο τελευταίοι, μαζί με τους Camoranesi, Ariaudo και Chimenti ήταν οι μόνοι που έπαιξαν και τα 60') μπροστά σε έναν ειδικό φιλοξενούμενο που παρακολούθησε το ματς: τον Edgar Davids που εμφανίστηκε στο Juventus Center για να χαιρετίσει παλιούς φίλους, όπως είπε στα μικρόφωνα του "Juventus Channel": "ήρθα να δω πως πάνε τα πράγματα. Είναι πάντα μεγάλη η ευχαρίστηση να βλέπω παλιούς μου συμπαίκτες με τους οποίους μοιράζομαι πολύ όμορφες αναμνήσεις. Από την Ολλανδία παρακολουθώ τη Juve, πρέπει να δώσουμε χρόνο στον προπονητή και το σύλλογο γιατί για να γίνουν σωστά τα πράγματα και να επιτευχθούν κάποια αποτελέσματα χρειάζεται χρόνος. Ένας νέος Davids; Δεν έχει σημασία, εκείνο που μετράει είναι ότι υπάρχουν παίχτες που τα δίνουν όλα γι' αυτή τη φανέλα και αυτό το club".

Γκολ και νίκες με τη Sampdoria,
σε campionato και Champions θέλει ο Trezeguet

"Είμαι καλά και έχω απίστευτη διάθεση να παίξω, να σκοράρω, να πανηγυρίσω", δήλωσε στο "Juventus Channel" ο David Trezeguet. "Αυτές τις τελευταίες μέρες δουλεύω πολύ και είμαι ευχαριστημένος που είμαι και πάλι στη διάθεση της ομάδας, έτοιμος να δώσω τη συνεισφορά μου", συμπλήρωσε δείχνοντας πόσο του λείπει το γκολ που ήρθε με τη Napoli αλλά ακυρώθηκε από λάθος του επόπτη με αποτέλεσμα να πάμε στην παράταση... Οπότε, το γκολ επισήμως λείπει στον David ακριβώς από το περσινό ματς με τη Sampdoria, στη Γένοβα, εκείνο το 3-3 της τελευταίας αγωνιστικής όταν ο Del Piero του παραχώρησε την εκτέλεση πέναλτυ ώστε να τον φτάσει και να βρεθούν μαζί στην κορυφή της λίστας των σκόρερ -μετά ο capitano έβαλε άλλο ένα και βγήκε μόνος πρώτος...
Αναφερόμενος στη Samp, ο Trezeguet επισημαίνει την ανάγκη "να είμαστε προσεχτικοί για να φέρουμε μια νίκη που για μας θα είναι θεμελιώδης. Και έπειτα να περιμένουμε το ντέρμπυ του Μιλάνο και να καταλάβουμε αν θα υπάρξει η δυνατότητα να πλησιάσουμε στην κορυφή. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση με τη σκέψη να κερδίσουμε όλα τα δικά μας παιχνίδια".
Ο Trezeguet μίλησε και για την Chelsea: "έφυγε ένας μεγάλος προπονητής όπως ο Scolari αλλά έφτασε ένας άλλος όπως ο Hiddink που μπορεί να περηφανεύεται για τη μεγάλη του εμπειρία. Η άφιξή του θα φορτίσει όλο το περιβάλλον. Θα είναι δυο όμορφες αναμετρήσεις και εμείς θέλουμε να σταθούμε στο ύψος μας", είπε τονίζοντας ότι το Champions League είναι το μόνο τρόπαιο που του λείπει και το θέλει! Και εμείς (το ξαναθέλουμε)!

Ο Ribery; Θα ήταν εξαιρετική ενίσχυση!

(Update, 13/2) Την εύλογη απάντηση: "είναι ένας μεγάλος παίχτης, θα ήταν μια εξαιρετική ενίσχυση", έδωσε ο Trezeguet σε ερώτηση πώς θα έβλεπε τον Ribery στη Juve και έγινε πρωτοσέλιδο σε δυο εφημερίδες, την "Corriere dello Sport" και την "Tuttosport"... "Σίγουρα, για την αντικατάσταση του Nedved ο σύλλογος πρέπει να πάρει ένα παίχτη υψηλότατου επιπέδου", συμπλήρωσε.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: