Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Με Trezegol, Camo, Chiellini πηγαίνει στο Palermo ο Ranieri για μια γενική δοκιμή κατά της Chelsea. Και ο Buffon ονειρεύεται τελικό με τη Barca!

"Είμαστε στο κλου της σεζόν, σε 100 μέρες έχουν 18 ματς εγγυημένα που είναι στο χέρι μας να γίνουν περισσότερα (σ.σ. 24 αν η Juve προκριθεί στο Champions League και στο Κύπελλο Ιταλίας). Το να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο και να βλέπουμε το ιατρείο να αδειάζει δεν μπορεί παρά να με γεμίζει εμπιστοσύνη για τη συνέχεια της σεζόν. Η ομάδα είναι καλά, τώρα πρέπει να αποκτήσουμε εκείνη την ορμή που μόνο η νίκη μπορεί να μας δώσει"...

Trezeguet, Chiellini, Camoranesi, από το 1'

Με αυτό το πνεύμα προσεγγίζει το αυριανό ματς με την Palermo ο Claudio Ranieri που στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το ματς. Στο παιχνίδι με την Palermo, το πρώτο από τα 8 στα οποία η Juventus παίζει όλη τη χρονιά και στα τρία μέτωπα, ο Ranieri προανήγγειλε ότι θα εμφανιστούν "σίγουρα από το 1' Trezeguet, Chiellini και Camoranesi. Είμαι ικανοποιημένος που θα μπορώ να έχω όλους τους επιθετικούς μου, δεν είναι όλοι στην ίδια κατάσταση αλλά περιμένω από όλους σημαντικά γκολ. Ο David είναι ακλά και βλέποντάς τον στην προπόνηση, κατανοείς ότι δεν έχει ξεχάσει πώς σκοράρεις. Και οι συμπαίκτες του, που έχουν παίξει τόσα χρόνια μαζί του, τον ξέρουν καλά και γνωρίζουν πώς να του δώσουν τη μπάλα".

Buffon: ονειρεύομαι ένα τελικό κατά της Barcelona

O Ranieri προσπαθεί να κρατήσει το μυαλό των παιχτών μακριά από την Chelsea, στην Palermo αλλά τελικά και αυτός αναγνωρίζει ότι το αυριανό ματς "θα είναι μια καλή γενική δοκιμή και κανείς -υποστήριξε- δεν θα σκέφτεται την Chelsea αν και για μας θα είναι κάτι σαν γενική δοκιμή. Ξέρουμε τι μας περιμένει, μια ομάδα δηλαδή που τα πάει καλά, που μας κέρδισε στα δυο τελευταία ματς: πέρυσι με ένα ανδραγάθημα του Cassani στο τέλος ενός ματς στο οποίο αξίζαμε τους τρεις βαθμούς, ενώ στον πρώτο γύρο πληρώσαμε την μεγάλη μας θέληση να κερδίσουμε".
Βέβαια, όσο και αν προσπαθεί ο Ranieri, οι παίχτες σκέφτονται ήδη την Ευρώπη -άλλωστε, και ο ίδιος αναγνώρισε ότι το campionato πλέον μόνον η Inter μπορεί αν το χάσει... Έτσι, ο Buffon θα ακουστεί λίγες ώρες πριν το ματς με την Palermo να λέει στη Raidue: "ονειρεύομαι ένα τελικό κατά της Barcelona, ίσως της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή αλλά αν δεν τα καταφέρναμε θα ήταν ωραίο να δούμε ένα revival ανάμεσα σε Roma και Liverpool". Στην ίδια συνέντευξη, ο Buffon θα απαντήσει ότι η "τελική σειρά στη βαθμολογία θα είναι: Inter, Juve, Milan και Genoa"...

Amauri: το campionato δεν τελείωσε...

Βέβαια, από την άλλη, ο Amauri (που είπε πως αν δεν παίξει στο Λονδίνο, θα του άρεσε να μπει έστω για λίγα λεπτά) μιλώντας στο "Stadionews" είπε ότι και η αναμέτρηση με την Palermo "είναι σημαντική γιατί το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και η Serie A μπορεί να επιφυλάξει εκπλήξεις"...

Η αποστολή

Στο Τορίνο μένουν De Ceglie, Zanetti και οι τραυματίες που επανέρχονται (Zebina, Knezevic και Salihamidzic) ενώ ο Ekdal έχει επιστρατευθεί στην Primavera, η οποία έχει ήδη φτάσει στα ημιτελικά του 61ου διεθνούς τουρνουά του Viareggio. Την αποστολή θα ακολουθήσουν οι: 1 Buffon, 3 Chiellini, 4 Mellberg, 8 Amauri, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 11 Nedved, 12 Chimenti, 13 Manninger, 16 Camoranesi, 17 Trezeguet, 18 Poulsen, 19 Marchisio, 20 Giovinco, 21 Grygera, 22 Sissoko, 28 Molinaro, 30 Tiago, 32 Marchionni, 33 Legrottaglie.

Hiddink: μέγιστος σεβασμός για τη Juventus

"Μέγιστο σεβασμό στη Juventus που μετά από μερικά χρόνια στο σκοτάδι επέστρεψε εκεί που της αξίζει", διακήρυξε στην πρώτη του συνέντευξη τύπου στο Stamford Bridge ο Hiddink.

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: