Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Στον ημιτελικό του Viareggio με την Torino προκρίθηκε η Primavera: απέκλεισε τη Siena με άλλα δυο γκολ του Daud που έφτασε τα 6!

Και τώρα, η Torino και φτάσαμε στον τελικό του 61ου διεθνούς τουρνουά του Viareggio! Με δυο γκολ του εκπληκτικού Diaud, η baby Juventus, μετά τη Lazio (φάσεις και γκολ εδώ), απέκλεισε και τη Siena και έβαλε πλώρη για τον τελικό της Δευτέρας αφού πρώτα, το Σάββατο, παίξει ένα ακόμα derby με τους συνομήλικους της Torino που απέκλεισαν τη Reggina στα πέναλτυ αφού στα 90' το σκορ έμεινε στο 2-2. Το ματς θα παιχτεί το Σάββατο, στο ίδιο γήπεδο όπου η ομάδα του Maddaloni νίκησε τη Maccabi στην πρεμιέρα του Viareggio με τον Daud να υπογράφει το 2-0.

Το 0-1 στο 20' έγινε 3-1 στο 51'. Το 3-2 διαμορφώθηκε στο 90'

Μετά ένα καλό πρώτο 20λεπτο όπου ο Yago έχασε καλές ευκαιρίες για τη Juve, η Primavera βρέθηκε να χάνει από τη Siena, την οποία προπονεί ο Marco Baroni, συμπαίκτης του Ciro Ferrara στη Napoli... Το 0-1 διατηρήθηκε ως το 44' οπότε ο Daud εκμεταλλεύθηκε ένα λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και αποκατέστησε την τάξη πριν κατευθυνθούν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια -το σκορ θα μπορούσε να ήταν ήδη 2-1 αν στις καθυστερήσεις ο διαιτητής είχε παραχωρήσει πέναλτυ όταν ένας αμυντικός της Siena σταμάτησε με το χέρι τη μπάλα προ του Immobile...
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 49', ο σομαλικής καταγωγής Daud σημείωσε το 6ο του γκολ στο τουρνουά και έγραψε το 2-1. Δυο λεπτά αργότερα, ο Marrone έκλεισε το ματς και την υπόθεση πρόκριση σημειώνοντας το 3-1 με κεφαλιά. Η Siena έγινε επικίνδυνη στο 70' αλλά ο Pinsoglio διαφύλαξε την ευθεία του. Στο 86' οι πιτσιρικάδες της Siena έμειναν με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Bireschi για ένα σκληρό φάουλ επί του Ekdal, οι bianconeri εφησύχασαν και δέχτηκαν το δεύτερο γκολ, στο 90'...


JUVENTUS-SIENA 3-2
Τέρματα: 43', 49' Daud, 51' Marrone -20' Larrondo, 90' Giannetti.
Κίτρινες κάρτες: Spada, Bigeschi (S), αποβλήθηκε στο 86' ο Bigeschi με δεύτερη κίτρινη.
Κόρνερ: 12-4.
Διαιτητής: Del Giovane του Albano Laziale.

JUVENTUS: Pinsoglio, Duravia, Ariaudo, De Paola (74' Alcibiade), D'Elia, Ekdal, Marrone, Castiglia, Yago (84' Toukam), Daud (78' Libertazzi), Immobile. Αναπληρωματικοί: Piccolo, Bamba, Mirarchi, Pirrotta, Giovinco, Esposito. Προπονητής: Maddaloni.
SIENA: Ivanov, Capogrosso, Castaldo, Malquori, Mannini, Re, Romano, Bigeschi, Spada (71' Mugelli), Larrondo, Giannetti. Αναπληρωματικοί: Gori, Checchi, Buchel, Menna Valerio, Del Colle, Kouko, Ricci, Di Cosimo. Προπονητής: Baroni.

Sampdoria-Inter στον άλλο ημιτελικό

Στον άλλο ημιτελικό, η Sampdoria (που απέκλεισε την Palermo νικώντας την με 3-1) θα αντιμετωπίσει (update) την Inter, νικήτρια της αναμέτρησης με τη Maccabi Haiffa με 3-0 (2-0 στο πρώτο 45λεπτο).

Δυο τιμωρημένοι στην Torino

(Update) Από τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών, μόνον οι granata έχουν παίχτες τιμωρημένους: τον τερματοφύλακα Lys Gomis που αποβλήθηκε στο ματς με τη Reggina και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής και τον Gianluca Rolandone που συμπλήρωσε δυο κίτρινες και θα χάσει ένα παιχνίδι.

Πηγές: Juventus.com, torneoviareggio.it, Tuttosport, inter.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: