Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Χωρίς πρόβλημα Chiellini, Iaquinta. Πρόβλημα για Inter, Genoa με τους τραυματισμούς Maicon, Milito...

Καλά νέα από το ομοσπονδιακό αθλητικό κέντρο της Squadra Azzurra στο Coverciano: Chiellini και Iaquinta, που είχαν τραυματιστεί στον αγώνα με το Μαυροβούνιο, προπονήθηκαν αλλά δεν μετείχαν προληπτικά στο οικογενειακό δίτερμα -θεωρούνται, όμως, εν δυνάμει βασικοί για το ματς με την Ιρλανδία την 1η Απριλίου.

Ταρυματίστηκαν Maicon, Milito, προσεχείς αντίπαλοι της Juve...

Όμως, υπάρχουν και άλλοι τραυματισμοί που αφορούν τη Juventus... Στο παιχνίδι Βραζιλίας-Ισημερινού, ο Maicon βγήκε με φορείο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση Juventus-Inter της 18ης Απριλίου.
(update, 31/3) Οι νεότερες πληροφορίες μετά τις ιατρικές εξετάσεις, αναφέρουν ότι ο Maicon ενδέχεται να ξανατεθεί στη διάθεση του Mourinho το καλοκαίρι, στα πρώτα φιλικά της επόμενης σεζόν!... Ο γιατρός της Inter, χωρίς να μιλήσει για χρόνους, επιβεβαίωσε τη σοβαρότητα της κατάστασης και ανακοίνωσε ότι σε συνεννόηση με το γιατρό της Βραζιλίας, ο Maicon θα μείνει στην πατρίδα του για μια πρώτη φάση θεραπείας επί δεκαήμερον...
Τραυματίας βγήκε και από το ματς της Αργεντινής ο Milito της Genoa, με την οποία αγωνίζεται η Juventus την επόμενη βδομάδα... (update 31/3) Στο site της Genoa αναφέρεται ότι εντός της ημέρας θα αποφασιστεί αν θα επιστρέψει τώρα ο Milito και ότι ο προπονητής της ομάδας Gasperini ανησυχεί και ετοιμάζει ως αντικαταστάτη του τον Olivera...

Cobolli Gigli: προτιμώ να κοιτάω
ποιοί θα παίξουν στη Juventus...

(Update 2, 31/3) "Προτιμώ να ασχολούμαι με το ποιος θα παίξει στη Juve και εύχομαι να δω την καλύτερη δυνατή Juventus παρά να σκέφτομαι τις απουσίες των άλλων", σχολίασε ο πρόεδρος της Juventus όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Maicon στο ντέρμπυ Juventus-Inter.

Πηγές: Gazzetta dello Sport, Tuttosport, inter.it, genoafc.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: