Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

"Πάμε για τη νίκη, από εδώ ως το τέλος": οι παίχτες της Juventus πιστεύουν στο πρωτάθλημα!

Σάλπισμα νίκης από τους παίχτες της Juventus, ξεκινώντας από το ματς με τη Roma. Μετά τον Mellberg, Salihamidzic, Iaquinta, Tiago, Molinaro βγαίνουν και δείχνουν πόσο αποφασιστικα πιστεύουν οι παίχτες στη δυνατότητα της ομάδας να φτάσει την Inter.

Molinaro: δεν είμαστε κατώτεροι κανενός

"30 βαθμοί; Είναι ένας σημαντικός στόχος, η πρόθεσή μας είναι να μαζέψουμε όσους περισσότερους μπορούμε και να μην παρατήσουμε τίποτα εν αναμονή της απευθείας αναμέτρησης με την Inter. Αποδείξαμε ότι δεν είμαστε κατώτεροι κανενός", δήλωσε ο Molinaro στο "Juventus Channel" επισημαίνοντας ότι η Roma είναι μια ομάδα που δεν πρέπει να υποτιμηθεί ακόμα και όταν έχει απουσίες: "γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και αποφασιστικοί".

Tiago, Iaquinta: μπορούμε

"Φυσικά και ελπίζουμε στο scudetto", λέει από πλευράς του ο Tiago επισημαίνοντας ότι "είμαστε μια μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε ως το τέλος". "Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια για να φοβίσουμε την Inter" δήλωσε από την πλευρά του ο Iaquinta επισημαίνοντας ότι "οι εφτά βαθμοί διαφορά δεν είναι ούτε πολύ ούτε λίγοι, αρκεί να υπάρχει η σωστή νοοτροπία". Ο Iaquinta δήλωσε επίσης ότι "θέλει να μείνει για πολύ στη Juventus και να ολοκληρώσει εδώ το συμβόλαιό του".

"Brazzo": βιάστηκε ο Mourinho

Ο Salihamidzic, που με τη Bayern έχει κερδίσει δυο πρωταθλήματα την τελευταία αγωνιστική, αναγνωρίζει τη δυσκολία να κερδηθούν όλα τα ματς και καλεί να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι χωριστά, με στόχο τη νίκη. "180 λεπτά πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ξαναμιλάμε", είπε στηλιτεύοντας το γεγονός ότι ο Mourinho "βιάστηκε να μιλήσει. Και αυτοί έμειναν έξω από το Champions League, "έχουμε και τη δυνατότητα να κερδίσουμε το Κύπελλο αν κερδίσουμε τη ρεβάνς", συμπλήρωσε αιχμηρά και τόνισε ότι στη Ρώμη η ομάδα θα αγωνιστεί για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport, Gazzetta dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: