Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Βελτίωση για τον Amauri

Με τη συμμετοχή του νεαρού Yang Yun, του Κινέζου κεντρικού αμυντικού της Shanghai Shenhua που βρίσκεται στο Vinovo για ένα ολιγοήμερο stage, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στην οποία δεν έλαβαν μέρος ο Grygera και ο Trezeguet (είχε πυρετό χθες) οι οποίοι δούλεψαν στο γυμναστήριο. Ο Amauri δούλεψε ελαφρά στο γήπεδο και αύριο ή την Παρασκευή θα υποβληθεί σε αναλύσεις για να αξιολογηθεί η κατάστασή του η οποία, πάντως, ακολουθή πορεία καθαρής βελτίωσης.

Ο "El Matador" στο Vinovo

Στο μεταξύ, στο Vinovo εμφανίστηκε απρόσμενα ένας παλιός φίλος: ο Marcelo Salas, "El Matador" που μάλιστα προανήγγειλε στο "Juventus Channel" ότι μετά από μια σύντομη επίσκεψη στη Ρώμη για να δει τους παλιούς του φίλους της Lazio, θα επιστρέψει να δει το ματς Juve-Inter: "μετά το παιχνίδι εναντίον της Chievo θα είναι σκληρά τα πράγματα αλλά λείπουν αρκετά παιχνίδια ως το τέλος και μπορεί ακόμα να παρενοχληθούν οι nerazzurri", είπε ο Salas εξηγώντας ότι πέρασε να χαιρετίσει τους παλιούς του φίλους: "μερικοί από τους συμπαίκτες μου αγωνίζονται ακόμα και με ευχαρίστησε να τους ξαναδώ: Buffon, Trezeguet, Camoranesi, Nedved, Del Piero... Εδώ πέρασα πολύ όμορφες στιγμές".

Andrade: συναινετικά τέλος

Η Juventus ανακοίνωσε επίσημα ότι κατέληξε σε συμφωνία με τον άτυχο Jorge Almeida Gomes de Andrade για τη συναινετική λύση του συμβολαίου του με συνέπεια ο παίχτης να μένει ελεύθερος και να μπορεί να συνεχίσει την καριέρα σε όποιο σύλλογο επιθυμεί. Η Juventus ευχήθηκε "κάθε επιτυχία στον Andrade στον επαγγελματικό τομέα, τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Εθνικής"...

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: