Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Διαψεύδεται η ύπαρξη πρότασης της United για τον Buffon. "Βαρέθηκα να σχολιάζω ανύπαρκτα θέματα" λέει ο ατζέντης του

Κατηγορηματική έφτασε η διάψευση από τον Silvano Martina, ατζέντη του Buffon, στα νέα σενάρια μεταγραφής του, αυτή τη φορά στη Manchester United η οποία, σύμφωνα με τη "Daily Mail" έκανε μια γερή προσφορά για τον παίχτη: "δεν έχω τίποτε να πω για τον Buffon και έχω κουραστεί να σχολιάζω κάθε φορά κάτι που δεν υπάρχει. Η Manchester United; Γνωρίζω καλά το περιβάλλον της (σ.σ. είναι ατζέντης και του Vidic) και δεν υπάρχει απολύτως τίποτε αληθές", δήλωσε ο Martina στο "calciomercato.it" την ώρα που ο Manninger έλεγε στο "Juventus Channel" πως αν ο Buffon άφηνε τη Juventus νιώθει έτοιμος να τον αντικαταστήσει...
Δεν μας ενδιαφέρει ο Trezeguet, λέει η Chelsea

(Update) Ο ίδιος ο πρόεδρος της Chelsea, Bruce Buck διέψευσε -μετά από αρκετό καιρό...- το ενδιαφέρον των Blues για τον Γάλλο το οποίο είχε επιβεβαιώσει το περιβάλλον του παίχτη... "Είναι σίγουρα ένας καλός παίχτης αλλά προς στιγμή δεν μας χρειαζεται αυτό το είδος επιθετικού" είπε ο Buck και είπε ότι ο Abramovich μπορεί να κάνει κάποια μεταγραφή αλλά κυρίως θα κινηθεί στην κατεύθυνση της πώλησης παιχτών: "κάποιοι θα μας αφήσουν το καλοκαίρι, δεν ξέρω αν θα είναι 3 ή 5", είπε.
Eνδιαφέρον για Dudu, Τοροσίδη και Dembelè
Ανταγωνισμός από την Atletico Madrid για τον D.Silva

Σε επίπεδο μεταγραφολογίας, η "Tuttosport" αναφέρει ότι η Juventus παρακολουθεί με ενδιαφέρον (και μέσω του επικεφαλής των παρατηρητών της, Renzo Castagnini) τον 26χρονο Dudu του Ολυμπιακού τον οποίο αντιμετωπίζει ως εναλλακτική λύση στους Palombo και D' Agostino δεδομένης και της τιμής του (6 εκ. προβλέπει η ρήτρα του). Ο Castagnini, που παρακολουθεί και τον Τοροσίδη, θα βρεθεί στις 26 Απριλίου στην Ολλανδία για να δει επί το έργο τον Moussa Dembelè που αφού οδήγησε το Βέλγιο στην 3η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε βάρος της Ιταλίας, τώρα οδηγεί την Az Alkmaar στον τίτλο με τα γκολ του.
Στο μεταξύ, από την ισπανική "As" έφτασε η είδηση ότι η Atletico Madrid προσφέρει 20 εκατ. για τον D.Silva έναντι των 15 συν τον Poulsen που ως τώρα προσφέρει η Juventus.

Πηγή: Tuttosport, Ansa

Δεν υπάρχουν σχόλια: