Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Blanc: σε 10-15 μέρες ο προπονητής

"Έχουμε δέκα-δεκαπέντε μέρες για να σκεφτούμε. Μετά θα κάνουμε την επιλογή μας που θα είναι πολύ σημαντική για το μέλλον μας": ο Jean Claude Blanc, διευθύνων σύμβουλος της Juventus ανακοίνωσε με αυτά τα λόγια το χρόνο ανακοίνωσης του νέου προπονητή και όταν ρωτήθηκε αποσαφήνισε ότι μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο Ciro Ferrara: "είναι απολύτως ένας από τους υποψήφιους. Από την αρχή επιλέχθηκε γι' αυτές τις δυο βδομάδες αλλά υπάρχει και για το μέλλον", είπε στον "Sky".

Δεν ξεχνάμε τη δουλειά του Ranieri

Ο Blanc επισήμανε ότι η 2η θέση αξίζει και θέλησε να θυμίσει ότι την πέτυχε "και ο Ranieri με το staff του. Δεν θέλω να ξεχάσω τη δουλειά του. Στο τέλος, αποφασίσαμε να δώσουμε μία στην ομάδα για να ξυπνήσει και να την εμπιστευθούμε στον Ferrara και τα πήγε και αυτός καλά. Δεν θέλουμε να ξεχάσουμε κανέναν". Ο Blanc ευχαρίστησε όλους τους παίχτες ("και τον Molinaro που σήμερα δεν ήταν εδώ") επισημαίνοντας ότι βρήκαν τη δύναμη να αναποδογυρίσουν την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί...

Ο Nedved ξέρει ότι η Juventus είναι το σπίτι του
Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί,
σε άλλο ρόλο
τον οποίο μελετάμε μαζί...

Αναφερόμενος, τέλος, στο αντίο του Nedved, αφού είπε ότι "δεν υπήρξαν προστριβές μαζί του", τον κάλεσε για άλλη μια φορά να συνεργαστεί με τη Juventus από άλλη θέση: "να χάνεις έναν πρωταθλητή σαν τον Nedved είναι πάντα θλιβερό. Σήμερα είναι σωστό να τον γιορτάσουμε και να τομ τιμήσουμε με το οφειλόμενο χειροκρότημα. Εκείνος γνωρίζει ότι εμα΄ς θα μας άρσε να συνεχίσουμενα δουλεύουμε μαζί του, δίνοντας του έναν διαφορετικό ρόλο που μελετάμε μαζί", είπε ο Blanc. Σε ανάλογο μήκος κύματος και σε άλο σταθμό: "χθες μας ενημέρωσε και το λάβαμε υπόψη μας. Ξέρει ότι η Juventus είναι το σπίτι του, το ξέρει εδώ και ένα χρόνο, απ' όταν ανανέωνε για φέτος. Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει για να δείξει τις αρετές του", κατέληξε.

Πηγή: Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: