Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Ντέρμπυ με την Inter για τον Quagliarella και όνειρα Tevez... Στο στόχαστρο πάλι ο Xabi Alonso...

Επιμένει και σήμερα η "Tuttosport" να εμφανίζει τη Juventus να κυνηγά τον ατζέντη του Tevez ο οποίος έχει τα δικαιώματα του παίχτη και αν δεν ανανεώσει με τον Ferguson, θα τον βγάλει στην αγορά για 30 εκ., ακατέβατα... Παράλληλα, πάντως, οι άνθρωποι της αγοράς της Juve συγκρούονται με εκείνους της Inter για τον Quagliarella.

Στην Udinese Paolucci και Giovinco;

Οι άνθρωποι της Inter λένε ό,τι και αυτοί της Juventus: ότι έχουν συμφωνήσει με τον διεθνή επιθετικό και με τους ατζέντηδές του. Τώρα, λοιπόν, που οι παράγοντες της Inter ασχολούνται με το κλείσιμο της μεταγραφής του Milito, εκείνοι της Juventus σκέφτονται πως θα μπλοκάρουν τον Quagliarella μέχρι να πουληθεί ο Trezeguet (δεν είναι και ότι ευκολότερο με το μισθό που έχει): σε αυτό το πλαίσιο, εκτός από τον Paolucci στη Juventus σκέφτονται να δώσουν δανεικό και τον Giovinco θεωρώντας πως έτσι θα έχει τη δυνατότητα να παίξει μιας και μετά την έλευση του Diego κινδυνεύει να παίζει με το σταγονόμετρο...

Xabi Alonsi, Dossena ή Grosso

(Update) Επανέρχεται, σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", το σενάριο Xabi Alonso: η εφημερίδα θεωρεί πως ο Ισπανός αποτελεί πρωταρχικό στόχο (ο Adamoah ως νέος και άπειρος έγινε δεύτερη επιλογή) και μάλσιτα υποστηρίζει ότι η Juventus είναι έτοιμη να προσφέρει 20 εκ. και όχι 15-16 εκ όπως πέρυσι... Ακόμα, επαναφέρει το σενάριο για Dossena ή Grosso Για την αριθστερή πλευρά της άμυνας -ο νεαρός της Liverpool κυνηγά μια θέση για το Μουντιάλ.

Πηγές: Tuttosport, Corriere dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: