Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Cobolli Gigli: είμαστε στα μισά του δρόμου για τον D' Agostino αλλά να ξέρετε ότι ο Giovinco ενδιαφέρει πολύ τον Ferrara....

Η διαπραγμάτευση με την Udinese για τον Gaetano D' Agostino "βρίσκεται στα μισά του δρόμου", ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Juventus Giovanni Cobolli Gigli στέλνοντας ταυτόχρονα στην Udinese, από την είσοδο της Lega, δυο μηνύματα: 1ον. ότι "ο Blanc και ο Secco δουλεύουν με μεγάλη αποφασιστικότητα σε περισσότερες κατευθύνσεις και επομένως εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν σίγουρα αλλά προς στιγμή έχουμε συγκεντρωθεί σε αυτή" (μήνυμα ισχυρό δεδομένης της σφοδρής επιθυμίας του παίχτη να έρθει στο Τορίνο) και 2ον. ότι "ο Giovinco ενδιαφέρει πάρα πολύ τον Ferrara" -μήνυμα επίσης σημαντικό μετά την άρνηση να δοθεί ως αντάλλαγμα ο Marchisio και το δημόσιο "όχι" του De Ceglie να αποτελέσει αντικείμενο ανταλλαγής μεταξύ των δυο συλλόγων.

Δεν ζητήσαμε τον Pandev
Trezeguet; Αν ερχόταν συμφέρουσες
προσφορές, θα τις αξιολογούσαμε...


Ο πρόεδρος έκανε λόγο και για δυο ακόμα μεταγραφικές υποθέσεις: 1ον. του Pandev για τον οποίον είπε ότι "είναι καλός αλλά εφόσον ενδιαφερόμασταν θα πηγαίναμε να μιλήσουμε με τον Lotito (σ.σ. πρόεδρος της Lazio). Προς στιγμή δεν συνέβη ακόμα, δεν του τον ζητήσαμε", συμπλήρωσε κρατώντας "παγωμένη" την υπόθεση την ώρα που και ο Lotito επιβεβαίωνε ότι δεν είχε όχληση από τη Juventus και διαμήνυε: "όχι ότι αν πάρει τηλέφωνο θα σταθούμε προσοχή! Κάποτε μπορεί να γινόταν αλλά εκείνες οι εποχές πέρασαν, η Lazio δεν πουλά πιά, αγοράζει" και 2ον. για τον Trezeguet στην μετακίνηση του οποίου έβαλε και πάλι φρένο αν δεν υπάρξει συμφέρουσα προσφορά: "ο David είναι ένας παίχτης που ενδιαφέρει πάντα τη Juventus, εκείνος θέλει να έχει περισσότερες ευκαιρίες για να παίζει και, αν παρουσιαζόταν ευκαιρίες σημαντικές για μας και για εκείνον, θα τις αξιολογήσουμε", είπε λέγοντας ότι δεν έχει κάτι από τη Roma.

Trezeguet: θέλω να βάλω γκολ, με τη Juve ή αλλού...

(Update) Μιλώντας στο "calciomercato.it" o Trezeguet έκανε λόγο για "πικρή χρονιά" λόγω τραυματισμού και μη χρησιμοποίησής του από το Ranieri. "Αλλά μου άφησε και κάτι θετικό: έγινα απολύτως καλά και έχω φοβερή διάθεση να παίξω και να βάλω γκολ. Αν όχι με τη Juve, σε κάποια άλλη ομάδα που θα μου δώσει τη δυνατότητα να είμαι πρωταγωνιστής. Ο Ferrara; Γνωριζόμαστε από καιρό: ήμουν πολύ σαφής τόσο μαζί του όσο και με την διοίκηση. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον", κατέληξε.

Πηγές: La Stampa, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: