Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Cobolli Gigli: το μείγμα πρωταθλητών και νεών θα μας δώσει μεγάλες ικανοποιήσεις

Την "πεποίθησή του ότι αυτό το μείγμα πρωταθλητών και νέων θα μας δώσει μεγάλες ικανοποιήσεις" εξέφρασε ο πρόεδρος της Juventus Giovanni Cobolli Gigli μιλώντας στο "Juventus Channel" κατά τη βράβευση του τουρνουά "Ferramosca-Neri", το οποίο διοργανώθηκε στα γήπεδα της Atletico Mirafiori εις ανάμνηση των δυο άτυχων παιδιών που χάθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2006 στο Vinovo.

Ο Ariaudo θα μείνει και θα μάθει από τον Cannavaro

Ο Cobolli Gigli άδραξε την ευκαιρία για να επισημάνει ότι "τα τμήματα νέων της Juventus είναι το ισχυρό σημείο της Juventus για το μέλλον. Δεν είναι τυχαίο που το πρόσωπο το οποίο επιλέξαμε ως προπονητή της πρώτης ομάδας είναι το ίδιο που ηγήθηκε του τμήματος νέων με τους συνεργάτες του", πρόσθεσε και αφού έπλεξε το εγκώμιο των συνεργατών του Ferrara για τον επαγγελματισμό και το πάθος με τα οποία γύρισαν στα τμήματα νέων μετά τις δυο νίκες με την πρώτη ομάδα, προανήγγειλε ως δείγμα γραφής αυτής της αντίληψης, ότι "ο Lorenzo Ariaudo θα μείνει με μας και θα έχει να μάθει πολλά από τον capitano της Εθνικής Fabio Cannavaro που θα τα δώσει όλα του χρόνου μιας και έχει μπροστά του το Μουντιάλ".

Ο ατζέντης του Criscito: ο Ferrara τον θέλει

Στο ίδιο πλαίσιο, ο ατζέντης του Criscito, Sandro Gedda, είπε στο "Tuttonapoli.net" ότι ο αθλητικός διευθυντής της Juventus Alessio Secco τον έχει ήδη ενημερώσει ότι "ο παίχτης υπολογίζεται ήδη από τον Ferrara για του χρόνου". Τώρα, η Genoa θα πρέπει ως τις 25 Ιουνίου να ανακοινώσει αν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα προνομιακής εξαγοράς του 50% ή ολόκληρου του παίχτη, διαφορετικά επιστρέφει στο Τορίνο. "Η Juventus στα αριστερά έχει κάποια προβλήματα και έχοντας δικό της ένα νεαρό ευέλικτο από τακτική άποψη, δύσκολα θα αγοράσουν άλλον", εκτίμησε ο Gedda.

Υπόθεση ωρών ο D' Agostino;
Μπα, η Udinese ανεβάζει την τιμή...

Στο site της "Stampa" μεταδόθηκε ότι η απόκτηση του D' Agostino είναι "υπόθεση ωρών". Ο ίδιος ο παίχτης είπε ότι ο Lippi στην Εθνική του ευχήθηκε να πάει στη Juve...
(Update) Από την πλευρά της Udinese, όμως, και ο νέος γενικός διευθυντής Gasparin επανέλαβε, στον "Sky", τις τρελές απαιτήσεις λέγοντας ότι για τον παίχτη θέλει... Marchisio και Giovinco! "Η Juventus πρέπει να καταλάβει ότι στοιχίζει ακριβά", είπε. Ειδικά ο Marchisio, ο ατζέντης του οποίου τόνισε και σήμερα στο "TuttoJuveWeb" ότι δεν φεύγει, θεωρείται απαραίτητος για τη νέα Juve του Ferrara...

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport, La Stampa, TMW

Δεν υπάρχουν σχόλια: