Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Συζήτηση με τη Napoli για την παραχώρηση του Paolo De Ceglie!

Ξαφμικά, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το ματς της Εθνικής Ιταλίας Under 21 κατά της Σερβίας, όπου και αγωνίζεται, στα αθλητικά sites έγινε γνωστό ότι Juventus και Napoli συζητάνε για την παραχώρηση του Paolo De Ceglie!

Μήνυμα στην Udinese;

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η συζήτηση γίνεται στο Μιλάνο ανάμεσα στο γενικό διευθυντή της Napoli, Marino και τον επικεφαλής των παρατηρητών της Juventus, Castagnaini. Βάση της κουβέντας για την επίτευξη συμφωνίας είναι ότι για το 50% του νεαρού αριστερού της οπισθοφύλακα, που μπορεί να αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή, η Juventus θα πάρει 4-4,5 εκατ. Η "Tuttosport" εκτιμά ότι η κίνηση αυτή, που και άλλα sites σημειώνουν πως δεν είναι οριστική, αποτελεί μήνυμα προς την Udinese στην οποία η Juventus πρότεινε για τον D' Agostino μερικά εκατομμύρια, τον Paolucci και το 50% του De Ceglie που, πάντως, αρνιόταν την μετακίνηση... Οπότε, είτε η Juventus θέλει να δείξει στην Udinese ότι εξαντλείται η υπομονή της είτε έχει αποφασίσει να στραφεί στον Ledesma (Lazio) και σκοπεύει να προχωρήσει στην παραχώρηση του De Ceglie στη Napoli.
Δεδομένου όμως ότι εικόνα για το πότε θα επανέλθει ο Molinaro η Juventus δεν θα έχει πριν τις 18 Ιουνίου και ότι η Genoa δείχνει να θέλει να ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς και να κρατήσει τον Criscito, τυχόν οριστικοποίηση της μετακίνησης θα δείχνει ότι επισπεύδεται η απόκτηση του Dossena ή του Grosso.

Πηγές: Tuttosport, Corriere dello Sport, Gazzetta dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: