Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Η Barcelona δίνει τον Caceres. Cobolli Gigli: πρώτα να κάνουμε ταμείο για να αγοράσουμε

H Juventus βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στον Martin Caceres, τον 22χρονο διεθνή Ουρουγουανό αμυντικό της Barcelona. Το επιβεβαίωσε ο Guardiola: "ναι, ο Caceres θα φύγει" απάντησε ο προπονητής των Καταλανών επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να του εγγυηθεί θέση βασικού "και επομένως δεν θα αντιτεθώ στην παραχώρησή του"...
Η καθυστέρηση της διαπραγμάτευσης, πάντως, πρέπει να θεωρείται δεδομένη από τη μια επειδή η Barcelona ασχολείται με την απόκτηση του Ibrahimovic (και την παραχώρηση του Eto'o) και από την άλλη γιατί η Juventus αναζητεί ομάδα για τον Poulsen.

Cobolli Gigli: πρώτα να πουλήσουμε τον Poulsen
Δεν ισχύουν τα περί ανταλλαγής Trezeguet-Oddo

(Update) "Η Juve σκέφτεται να πουλήσει. Πρέπει να κάνουμε ταμείο για να ξαναεπενδύσουμε τα λεφτά. Μόνο αν πουλήσουμε τον Poulsen μπορούμε να κάνουμε τους επόμενους συλλογισμούς", τόνισε ο πρόεδρος της Juventus Giovanni Cobolli Gigli προσερχόμενος σε συνεδρίαση της Lega απ' όπου, παράλληλα, διέψευσε τα δημοσιεύματα για ανταλλαγή Trezeguet-Oddo που προωθούσε η Milan: "δεν ισχύει. Το διάβασα μόνον στις εφημερίδες", είπε.
Ο Cobolli Gigli aναφέρθηκε και στην κατάσταση υγείας των Sissoko, Diego και τόνισε ότι δεν υπάρχει "καμιά ανησυχία". Ειδικά για τον Diego σημείωσε ότι γίνεται ειδική προετοιμασία "για να ισορροπήσει το μυϊκό του σύστημα αλλά πιστεύω ότι στην Ισπανία (σ.σ. στο Peace Cup) θα τον δούμε στα σίγουρα".
Τέλος, αναφέρθηκε στον Cannavaro εκφράζοντας την εκτίμηση ότι θα κάνει σπουδαία πράγματα οπότε και οι φίλαθλοι θα ξεχάσουν το παρελθόν. "Και όπως και να έχει, αυτοί που αμφισβητούν είναι μια μειοψηφία", τόνισε.

Πηγή: Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: