Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Juventus-Inter τον Ιανουάριο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας;

Ως επικεφαλής σειράς μπαίνει η Juventus στο Κύπελλο Ιταλίας όπου θα ξεκινήσει από τη φάση των "16". Στα προημιτελικά (μεταξύ 20 και 27 Ιανουαρίου), σύμφωνα με την κλήρωση των ζευγαρωμάτων που έγινε σήμερα στη Lega, η Juventus μπορεί να συναντήσει, σε μονό παιχνίδι αφού διπλές αναμετρήσεις προβλέπονται στα ημιτελικά, την Inter. Με βάση την κλήρωση, εφόσον δεν υπάρξουν εκπλήξεις και οι μεγάλες έχουν φτάσει ως εκεί, μπορεί να προκύψουν επίσης τα ζευγάρια: Fiorentina-Lazio, Milan-Udinese και Genoa-Roma.

Προηγούμενο εμπόδιο: η Napoli
(και η Samp για την Inter)

Βέβαια, για να φτάσει η Juventus απέναντι στην Inter θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ενισχυμένης φέτος Napoli, που λογικά θε έχει προκριθεί και η Inter θα πρέπει να ξεπεράσει τη Sampdoria, την ομάδα που την πέταξε πέρυσι έξω από τον τελικό...
Με βάση τον πίνακα, όποιος προκριθεί από το ζευγάρι Juventus/Inter θα μπορούσε να βρει στα ημιτελικά όποιον προκριθεί από το ζευγάρι Lazio-Fiorentina ενώ, στην άλλη πλευρά του πίνακα και εφόσον δεν υπάρξουν αποκλεισμοί έκπληξη, στα ημιτελικά θα μπορούσαν να φτάσουν τα ζεύγη: Milan-Udinese και Roma-Genoa.

Πηγές: ansa.it, Lega Calcio

Δεν υπάρχουν σχόλια: